Cum scapam de stresul generat de zilele de sarbatori. "Masajul capului stimuleaza glanda ce produce hormonul somnului"

Cum scapam de stresul generat de zilele de sarbatori.

"Manevrele de masaj si de presiune pe anumite puncte energetice descongestioneaza aceste organe si le ajuta sa elimine toxinele, regleaza nivelul de energie in sistemul nervos si endocrin, ceea ce categoric duce la imbunatatirea metabolismului.

acum 54 luni (27 Dec 2017)

Acesta afirma ca excesele alimentare irita pancreasul si se declanseaza un lant intreg de reactii dezordonate: iritare, insomnie, stres.

"Emotiile din timpul sarbatorilor si stresul cauzat de pregatirea lor pot fi rezolvate prin cateva tipuri de masaj (drenaj limfatic, reflexoterapie, masaj in profunzime etc.) printre care si masajul capului.

Terapeutul mai spune ca aceasta forma de masaj isi concentreaza atentia pe alungarea in special a stresului care stagneaza in tesuturile profunde si in organele digestiei.

"Manevrele de masaj si de presiune pe anumite puncte energetice descongestioneaza aceste organe si le ajuta sa elimine toxinele, regleaza nivelul de energie in sistemul nervos si endocrin, ceea ce categoric duce la imbunatatirea metabolismului. Sa te servesti de ele ca de o binecuvantare sau sa le servesti tu lor ca un sclav", mai adauga Florin Mindra, terapeut prin masaj. Metoda masajului care stimuleaza nevoia de exercitiu fizic

De ce este considerat masajul cea mai eficienta metoda pentru detensionare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro