Cum scapam de punctele albe care apar in urma blocarii canalelor secretoase ale glandelor sebacee

Cum scapam de punctele albe care apar in urma blocarii canalelor secretoase ale glandelor sebacee

Cum putem elimina punctele albe: - Punctele albe apar de la excesul de uleiuri din piele, asa ca este foarte important sa va curatati tenul de doua ori pe zi cu lotiuni naturale.

acum 45 luni (3 Sep 2016)

Specialistii sustin ca punctele albe se formeaza in urma blocarii canalelor secretoase ale glandelor sebacee si pot afecta atat bebelusii cat si adultii.

"Aceste puncte albe sunt greu de indepartat, insa cu ajutorul unor tratamente naturale putem scapa de aceste formatiuni care sunt extrem de inestetice. Cum putem elimina punctele albe: - Punctele albe apar de la excesul de uleiuri din piele, asa ca este foarte important sa va curatati tenul de doua ori pe zi cu lotiuni naturale. Lotiunile pot fi preparate din lapte, suc de lamaie sau suc de castraveti. - Pasta de dinti este foarte eficienta pentru indepartarea petelor albe de pe fata. Aplicati pe zonele afectate si lasati pasta de dinti sa se usuce, dupa care clatiti cu apa calduta. - Mierea ajuta la exfolierea si regenerarea pielii, asa ca puteti sa folositi o masca cu miere si ou pentru a scapa de petele albe. - Otetul de mere si sucul de lamaie au efecte benefice si ajuta la estopmarea punctelor albe. - Specialistii ne sfatuiesc sa mergem imediat la un salon de cosmetica in cazul in care tratamentele naturale nu dau randament. Medicii ne mai sfatuiesc ca inainte de de culcare este indicat sa ne demachiem tenul, iar astfel vom avea o piele curata si sanatoasa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro