Cum scapa nepedepsiti huliganii-ninja, dupa ce au atacat cu sabiile un echipaj medical. Asistentul si soferul au alergat pe campuri, prin intuneric

Cum scapa nepedepsiti huliganii-ninja, dupa ce au atacat cu sabiile un echipaj medical. Asistentul si soferul au alergat pe campuri, prin intuneric

"Cele doua persoane care au facut parte din echipajul medical au fost audiate de politisti, insa au declarat nu doresc sa depuna plangere impotriva persoanelor respective", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui. Rudele adolescentei s-au aratat extrem de deranjate de intrebarile specifice in caz de urgenta, adresate la telefon, de catre dispecerul de serviciu. Insotit de fortele de ordine, echipajul medical revenit la locuinta adolescentei, pe care au preluat-o cu ambulanta si au transportat-o la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

acum 84 luni (19 Apr 2017)

Trei barbati de etnie roma din localitatea Negresti (judetul Vaslui) au atacat cu sabiile si batele echipajul Ambulantei pe care o solicitasera. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, agresorii sunt trei barbati cu varste cuprinse intre 18 si 37 de ani. Acestia au fost audiati marti de politisti, insa deocamdata nu pot fi trasi la raspundere, pentru ca echipajul medical nu doreste sa depuna plangere impotriva lor. "Cele doua persoane care au facut parte din echipajul medical au fost audiate de politisti, insa au declarat nu doresc sa depuna plangere impotriva persoanelor respective", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Managerul Serviciului de Ambulanta al Judetului (SAJ) Vaslui a precizat ca i-a incurajat pe cei doi angajati sa depuna plangere impotriva persoanelor care i-au atacat duminica noapte.

Suparati pe intrebarile dispecerei

Incidentul in care a fost implicat echipajul SAJ Vaslui s-a petrecut intr-un cartier rau famat din orasul Negresti, in momentul in care intervenea in cazul unei adolescente de 16 ani, care prezenta o hemoragie.

Rudele adolescentei s-au aratat extrem de deranjate de intrebarile specifice in caz de urgenta, adresate la telefon, de catre dispecerul de serviciu. Reprezentantii SAJ Vaslui au precizat ca au adresat mai multe intrebari pentru a se asigura ca este o urgenta reala, avand in vedere ca, in aceeasi seara, un alt echipaj medical a strabatut 60 de kilometri pentru a ajunge la o solicitare in nordul judetului, care s-a dovedi a fi o farsa. In momentul in care au ajuns la locul solicitarii, rudele tinerei i-au agresat pe asistentul si soferul masinii de ambulanta, crezand ca in ambulanta se afla si asistenta care le-a adresat intrebarile cand au sunat la 112.

"Cand au ajuns la locuinta pacientei, rudele au sarit cu iataganele la echipaj... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro