Cum sa urmaresti eclipsa totala de Soare din 2017 pe Internet. Ea nu va fi vizibila din Romania

Cum sa urmaresti eclipsa totala de Soare din 2017 pe Internet. Ea nu va fi vizibila din Romania

Site-ul oficial NASA se ocupa asa cum trebuie de transmisiunea eclipsei solare si a pus la punct un portal care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a urmari acest fenomen.

acum 81 luni (16 Aug 2017)

Site-ul oficial NASA se ocupa asa cum trebuie de transmisiunea eclipsei solare si a pus la punct un portal care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a urmari acest fenomen. Acolo gasesti link-uri catre diferitele stream-uri de pe retelele sociale prin care Agentia Spatiala Americana te va tine la curent cu eclipsa.

Eclipsele totale de Soare sunt unele dintre cele mai rare si mai impresionante fenomene astronomice la care poate asista un om in timpul vietii lui.

Ultima eclipsa totala de Soare care a putut fi urmarita din Romania a avut loc in 1999, iar urmatorul fenomen de acest gen care va putea fi observat in totalitate de la noi din tara va avea loc pe 3 septembrie 2081. Astfel ca, daca vrei sa mai vezi asa ceva pe viu, in timpul vietii tale, iti recomand sa rezervi un bilet de avion. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro