Cum sa-ti faci barbatul sa nu te insele. Patru ponturi pentru femeile care vor sa-si salveze casnicia de la dezastru

Cum sa-ti faci barbatul sa nu te insele. Patru ponturi pentru femeile care vor sa-si salveze casnicia de la dezastru

Potrivit psihologilor, majoritatea barbatilor insala atunci cand nu sunt multumiti de viata de acasa. Unele femei au tendinta ca, dupa cativa ani de casnicie, sa nu se mai ingrijeasca la fel si sa nu mai fie la fel de atente cu sotii lor. "Daca pentru unele femei viata sexuala nu mai este la fel de importanta dupa cativa ani de casatorie, pentru barbati nu este deloc asa. De aceea este indicat ca sotii sa faca sex macar de doua ori pe saptamana, chiar daca sunt trecuti de 40 de ani.

acum 105 luni (27 Aug 2015)

Potrivit psihologilor, majoritatea barbatilor insala atunci cand nu sunt multumiti de viata de acasa.

"La romani, mai ales, exista acea regula nescrisa ca femeile dupa ce se casatoresc trebuie sa fie bune gospodine, sa gateasca, sa faca curat, sa aiba grija de copii. In lumea moderna de astazi acest lucru nu este suficient pentru a tine un barbat acasa. Chiar daca barbatii apreciaza o femeie gospodina, nu aceasta calitate este cea care conteaza cel mai mult intr-o casnicie. Unele femei au tendinta ca, dupa cativa ani de casnicie, sa nu se mai ingrijeasca la fel si sa nu mai fie la fel de atente cu sotii lor. O femeie care se va aranja mereu pentru sotul ei va avea numai de castigat", spune psihologul Ana Maria Rusizan.

O viata sexuala activa, o casnicie de succes

Chiar daca au trecut ceva ani de la cununie, o viata sexuala activa este foarte importanta pentru un barbat. Nu invocati motive de genul azi nu am chef, ma doare capul sau sunt obosita pentru ca astfel va veti indeparta partenerul. "Daca pentru unele femei viata sexuala nu mai este la fel de importanta dupa cativa ani de casatorie, pentru barbati nu este deloc asa. De aceea este indicat ca sotii sa faca sex macar de doua ori pe saptamana, chiar daca sunt trecuti de 40 de ani.

O femeie care isi asteapta acasa barbatul in imbracaminte sport si nepieptanata, chiar daca suna misogin, va avea de pierdut.

"O femeie care poarta lenjerie sexy, care isi asteapta barbatul acasa cu o astfel de surpriza va avea numai de castigat. Pare oarecum primitiv, dar este extrem de adevarat si functioneaza. In dormitor rusinea trebuie lasata la o parte, pentru ca sexul sa nu devina plictisitor", adauga sexologul.

Majoritatea barbatilor prefera femeile care au incredere in ei, care nu sunt excesiv de posesive si geloase si care nu le controleaza fiecare miscare. Barbatii care sunt controlat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro