Cum sa-ti cureti Vuitton-ul de sirop de tuse

Cum sa-ti cureti Vuitton-ul de sirop de tuse

Nu-ti place nici sa tusesti, insa racelile si virusii de sezon par sa-si faca de cap fix cand ti-e lumea mai draga. Nu, nu te criticam si nici n-o sa-ti tinem predici....Iti spunem doar ca, pe langa Bronhoklir pentru tuse uscata si Bronhoklir pentru tuse productiva, mai avem si varianta creata special pentru fumatori.

acum 88 luni (31 Jan 2017)

Nu-ti place nici sa tusesti, insa racelile si virusii de sezon par sa-si faca de cap fix cand ti-e lumea mai draga. Adica in sedinta, cand ai vrea sa zici si tu ceva, dar te apuca un acces de tuse de-ti taie respiratia. Sau dupa program, cand ai iesi si tu cu fetele la o partida de shopping si o cafea. Ce sa-ti mai arda de probat rochita aceea sexy, cand tu abia mai sufli....

Tocmai pentru ca stim am creat Bronhoklir, siropul de tuse la plic unidoza. Adica un plic mic, un pic mai mare decat cel de zahar pe care il primesti pentru cafea si pe care poti sa-l strecori in portofel.

Ai nevoie de trei plicuri de Bronhoklir pe zi, asa ca primul poti sa-l iei dimineata, inainte sau dupa cafeluta.

Mai iei doua plicuri de Bronhoklir cu tine, pentru mai tarziu. Impreuna vor ocupa cam la fel de mult loc cat ocupa o mostra de crema, din aceea cum primesti in reviste.

Cand ai nevoie, doar rupi plicul de Bronhoklir si il bei, cu sau fara apa/suc/cafea. Si mai e si bun la gust, de aproape o sa-ti para rau cand ti-o trece tusea. Nu, nu te criticam si nici n-o sa-ti tinem predici....Iti spunem doar ca, pe langa Bronhoklir pentru tuse uscata si Bronhoklir pentru tuse productiva, mai avem si varianta creata special pentru fumatori. Pentru ca iti mai trebuie in plus niste vitamine, ca sa le pui la loc pe cele pe care le pierzi prin fumat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro