Cum sa te mentii frumoasa. Sfaturi pentru ingrijirea naturala a parului, a pielii si a ochilor

Cum sa te mentii frumoasa. Sfaturi pentru ingrijirea naturala a parului, a pielii si a ochilor

Imbatranirea vizibila este si produsul modului in care ne traim viata si, in mod particular, a felului in care ne ingrijim. O dieta sanatoasa este prima linie de aparare impotriva imbatranirii prin mentinerea echilibrului hormonal si glicemic si asigurarea fiecarui sistem al organismului cu nutrientii de care are nevoie pentru a putea functiona optim.

acum 27 luni (20 May 2017)

Imbatranirea vizibila este si produsul modului in care ne traim viata si, in mod particular, a felului in care ne ingrijim. Nu este niciodata prea devreme sa incepem sa ne gandim cat de bine imbatranim si nu este niciodata prea tarziu sa facem schimbari pozitive, este de parere dr.

O dieta sanatoasa este prima linie de aparare impotriva imbatranirii prin mentinerea echilibrului hormonal si glicemic si asigurarea fiecarui sistem al organismului cu nutrientii de care are nevoie pentru a putea functiona optim.

Toate legumele sunt alimente ale longevitatii, dar cele verzi au o putere mai mare antiimbatranire, in timp ce verdeturile sunt bogate in nutrimente care combat actiunea radicalilor liberi, al caror atac se accentueaza dupa varsta de 30 de ani.

Apa in cantitati suficiente

Cu timpul, pielea isi pierde elasticitatea naturala si apar ridurile.

Apa mentine pielea hidratata si ajuta la eliminarea toxinelor, astfel ca este indicat sa bem 6-8 pahare pe zi de apa sau ceai.

Curatarea pielii trebuie facuta de 2 ori pe zi cu produse adecvate tipului de piele pe care il ave. Daca vom continua sa zambim si sa nu ne stresam prea mult nu vom ajunge anxioase si vom evita incruntarile.

Sampoane cu uleiuri esentiale

Parul isi pierde din frumusese din cauza reducerii nivelului de estrogen, dar parul fara viata nu este neaparat inevitabil. lavanda si arborele de ceai ajuta la combaterea matretii, iar uleiurile vegetale, precum cele din boabe de soia, sofranel si porumb previn despicarea parului. Suplimentele cu multivitamine si minerale care contin vitaminele E, C, B si biotina pot imbunatati starea parului. Antioxidantii pot reduce riscul de cataracta si degenerescenta maculara in care celulelel din zona centrala mor.

Vitamine pentru ochi stralucitori

Vitami... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro