Cum sa te imprumuti si sa ai banii in 2 ore

Cum sa te imprumuti si sa ai banii in 2 ore

De fapt, Viva Credit(R) acorda aceste imprumuturi rapide, ca pe o forma de avans pana la salariu, atunci cand ai nevoie urgenta de o anumita suma de bani. Si partea cea mai buna este ca la Viva Credit(R) totul se intampla online, nu mai alerg sa ma inscriu, sa ridic banii de pe cine stie de unde. In plus, nu am avut nevoie de nicio adeverinta de salariu sau de vreo deplasare (asa cum v-am spus) pentru a primi banii, pentru ca totul se desfasoara online, de pe telefon, tableta sau calculator.

acum 51 luni (27 Apr 2016)

Pentru ca nu puteam sa stau cu bucataria "insirata", trebuia sa fac rost de bani cat mai repede. Am incercat sa imprumut de la cineva din familie, dar nimeni nu avea suma respectiva. Doar ca un gand mi-a incoltit in minte: banii si prietenia nu sunt cea mai reusita combinatie, avand in vedere ca de la bani iti poti periclita o relatie frumoasa de prietenie. Auzisem de Viva Credit(R), dar nu stiam ca au un produs Credit Pana la Salariu(R) - fix ce aveam eu nevoie, cateva sute de lei pentru o perioada scurta, intr-o singura rata. Din cautarile mele online, am aflat ca Viva Credit(R) este foarte cunoscuta in randul utilizatorilor de internet si este numarul 1 ca notorietate in randul clientilor care isi doresc un imprumut rapid intr-o singura rata. Mai mult, Viva Credit(R) a realizat si publicat un studiu, din care a reiesit ca, la fel ca si mine, tot mai multi romani care se gandesc sa ia un imprumut rapid, cum vreau eu, ar opta in primul rand pentru Viva Credit(R).

Pe site-ul companiei VivaCredit.ro, am gasit ca poti sa alegi un credit intre 100 si 1000 de lei, iar scadenta este de cel mult 35 de zile. De fapt, Viva Credit(R) acorda aceste imprumuturi rapide, ca pe o forma de avans pana la salariu, atunci cand ai nevoie urgenta de o anumita suma de bani. Drept sa spun, eu nu aveam nevoie pe atatea zile, iar la ei pot sa imprumut pe exact cate zile vreau. Mai mult, in cazul in care vrei sa dai banii mai repede, adica rambursezi anticipat, la Viva Credit(R) nu ai penalitati, platesti dobanda exact pe cate zile ai luat imprumutul.

Si partea cea mai buna este ca la Viva Credit(R) totul se intampla online, nu mai alerg sa ma inscriu, sa ridic banii de pe cine stie de unde. Am completat un formular (VivaCredit.ro/register), apoi am trimis o copie dupa cartea de identitate prin email (suport@VivaCredit.ro), desi puteam si prin fax: 021 387 3502, iar 2 ore mai tarziu aveam banii in cont.

Primul credit acordat de Viva Credit(R) est... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro