Cum sa te epilezi eficient

Cum sa te epilezi eficient

Opteaza pentru un aparat de epilat de unica folosinta de fiecare data, insa tine cont de faptul ca un aparat de calitate va face tot procesul chinuitor sa para mult mai simplu.

acum 46 luni (7 Jun 2017)

Vremea frumoasa pune la rang de cinste picioarele fine, bronzate si bine epilate.

Insa cand vine vorba despre procesul de epilare este cunoscut faptul ca este un proces destul de neplacut si dureros pentru o mare parte a femeilor. Si pentru asta trebuie sa apelezi la un exfoliant facut cu regularitate in fiecare saptamana, sa te hidratezi pe tot parcursul zilei si inclusiv pe parcursul noptii.

Atunci cand alegi sa te epilezi cu apartul clasic de ras, pielea devine mult mai uscata, sensibila, se irita si se inroseste. Tocmai din aceasta cauza este recomandat sa te epilezi mereu apa calduta, sa folosesti o spuma de ras. Apa va ajuta la mentinerea pielii moi si hidratate iar spuma va feri pielea de senzatia de uscaciune de dupa. In felul aceasta procesul de epilare va deveni unul mai facil si mai placut de suportat.

O piele uscata este intotdeauna greu de epilat dar si de recuperat. Opteaza pentru un aparat de epilat de unica folosinta de fiecare data, insa tine cont de faptul ca un aparat de calitate va face tot procesul chinuitor sa para mult mai simplu. Ingrijirea pielii dupa epilare

Cel mai bun sfat este ca imediat dupa epilare cel putin cateva ore sa eviti produsele care contin alcool sau cremele foarte grase.

Afla pe clicksanatate.ro cum sa te epilezi cu zahar si cum sa scapi de parul nedorit de pe fata cu albus! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro