Cum sa slabesti 7 kilograme intr-o luna fara sacrificii: un fotbalist al lui Hagi a povestit cine si cum l-a ajutat

Cum sa slabesti 7 kilograme intr-o luna fara sacrificii: un fotbalist al lui Hagi a povestit cine si cum l-a ajutat

Intr-un timp foarte scurt, Eric nu doar ca a slabit, dar a ajuns si intr-o forma fizica destul de buna care l-a transformat intr-un om de baza la Viitorul.

acum 80 luni (9 Nov 2017)

Intr-un timp foarte scurt, Eric nu doar ca a slabit, dar a ajuns si intr-o forma fizica destul de buna care l-a transformat intr-un om de baza la Viitorul. Invitat la studioul Telekom Sport, brazilianul a povestit cum a reusit sa ajunga la greutatea optima, fara sa se chinuiasca. *Cand am venit, cred ca aveam vreo 93 de kilograme, iar greutatea mea optima e de 84! La ora meciului, ma simteam slabit, iar dupa meci mancam, beam apa multa si, practic, puneam totul la loc. *Acum a fost altfel, iar in acest moment sunt chiar sub greutatea mea normala, am ajuns la 83! Poate ca in continuare unora li se pare ca am surplus de kilograme, dar eu am o masa musculara foarte mare si lumea ma face gras.

*Mi-au spus unii sa nu semnez cu Viitorul ca e greu de lucrat cu Hagi!

*Acum aud tranzitie negativa, pozitiva, diagonala scurta, lunga, pana sa ajung aici mi se spunea de regula: Ia mingea si fa tu ce stii cu ea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro