Cum sa scapi rapid de bataturi

Cum sa scapi rapid de bataturi

Deformari inestetice si dureroase ce apar in urma frecarii pielii de anumite obiecte solide precum sunt pantofii, bataturile apar cu precadere in zona degetului mare de la picior, zona calcaiului sau chiar in talpa.

acum 79 luni (20 Jul 2017)

Deformari inestetice si dureroase ce apar in urma frecarii pielii de anumite obiecte solide precum sunt pantofii, bataturile apar cu precadere in zona degetului mare de la picior, zona calcaiului sau chiar in talpa. De cele mai multe ori in urma transportarii anumitor greutati sau a anumitor meserii te poti confrunta cu bataturi in palme.

Straturi de piele care nu s-au exfoliat si s-au presat una peste alta, formeaza un strat de piele ingrosata, inestetica si adesea dureroasa.

Vestea buna este ca acum poti scapa de ele, insa nu peste noapte asa cum ti-ai dori, ci in decursul a 10-15 zile in care trebuie sa urmezi pasii de mai jos: Bicarbonatul de sodiu are grija de pielea ta

Celebrul ajutor in prepararea diverselor retete culinare are multiple intrebuintari astfel ca este un remediu naturist in tratarea bataturilor.

Tot ce trebuie sa faci este sa dizolvi 3 linguri de bicarbonat de sodiu in apa calda si sa iti speli picioarele in acest amestec pret de cel putin 5-10 minute. Ai la indemana doua variante: ori dupa ce ti-ai demachiat tenul si l-ai clatit bine, fara sa stergi fata cu prosopul aplici in palme un pic de bicarbonat cam doua lingurite si apoi faci un micromasaj la nivelul tenului cu miscari usoare. A doua varianta presupune sa faci o pasta din bicarbonat cu apa, o pasta suficent de stransa, deci adauga treptat bicarbonatului apa, apoi aplic-o pe fata lasa sa actioneze 3 minute apoi aplica miscari usoare de masaj la nivelul fetei pana cand cade toata masca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro