Cum sa scapi de durerile de cap fara pastile. Solutiile naturale care alunga migrenele

Cum sa scapi de durerile de cap fara pastile. Solutiile naturale care alunga migrenele

Indiferent care sunt factorii declasatori, fie ca este vorba despre dureri cauzate de tensiune, mahmureala sau migrene, nu e nevoie ca de fiecare data sa vizitati medicul pentru a scapa de aceste dureri sau sa apelati la pastile. De asemenea, v-ati putea masa si tamplele cu un pic de ulei de lavanda timp de un minut sau doua.

acum 99 luni (13 Feb 2016)

Oricine a avut macar o data in viata dureri de cap. Indiferent care sunt factorii declasatori, fie ca este vorba despre dureri cauzate de tensiune, mahmureala sau migrene, nu e nevoie ca de fiecare data sa vizitati medicul pentru a scapa de aceste dureri sau sa apelati la pastile. Specialistii spun ca metodele naturiste de tratament pot fi la fel de eficiente ca preparatele medicamentoase.

"Sunt mai multe cauze care conduc la migrene, dureri de cap, insa nu de fiecare data o durere de cap inseamna si o pastila. Durerile de cap de multe ori apar pe fonul oboselii. Programul supraincarcat, stresul de la serviciu, dar si problemele de familie adeseori provoaca tulburari de somn. Totodata, specialistii precizeaza ca trebuie sa va faceti un regim de somn constant, adica sa va treziti si sa va culcati in fiecare zi la aceeasi ora. Daca durerea de cap este legata cu congestia sau presiunea de la nivelul sinusurilor, dusul fierbinte este cel mai indicat. Apa fierbinte creste fluxul sanguin, care la randul sau atenueaza unele tipuri de durere. Puneti apa fierbinte intr-un bol si picurati cativa stropi de ulei de lavanda in el, apoi apleacati-va capul deasupra castronului si respirati adanc de cateva ori. De asemenea, v-ati putea masa si tamplele cu un pic de ulei de lavanda timp de un minut sau doua. Daca beti multa apa, corpul va primi energie din ea si se va seta pe o stare naturala de energie pozitiva, care este vindecatoare si benefica. Apa ajuta foarte mult ca interiorul tau sa se armonizeze si sa existe un flux al starii de bine din tine. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro