Cum sa scapi de dopurile de ceara fara efort

Cum sa scapi de dopurile de ceara fara efort

O prima varianta de a scapa de dopurile de ceara din urechi este aceea de a utiliza o solutie salina. Puteti folosi ulei de masline pentru a va curata urechile de ceara astfel: turnati cateva de ulei de masline in fiecare ureche, apoi stati culcat cu urechea in sus timp de un sfert de ora.

acum 83 luni (4 Aug 2017)

O prima varianta de a scapa de dopurile de ceara din urechi este aceea de a utiliza o solutie salina. Se amesteca doua lingurite de sare cu o jumatate de cana de apa calduta pana cand sarea se dizolva complet. Tineti apa in ureche timp de maximum cinci minute, iar apoi inclinati capul in directia opusa pentru a scurge apa.

Dopurile de ceara pot fi indepartate si cu ulei de masline. Puteti folosi ulei de masline pentru a va curata urechile de ceara astfel: turnati cateva de ulei de masline in fiecare ureche, apoi stati culcat cu urechea in sus timp de un sfert de ora. Dupa ce s-a scurs timpul, intoarceti capul ca uleiul sa se poata scurge din ureche pe un servetel de hartie sau intr-un prosop. Ca sa va curatati urechile de ulei, trageti putina apa calduta cu o seringa si injectati lichidul in urechea aplecata deasupra chiuvetei.

Apa oxigenata este si ea un remediu la indemana impotriva dopurilor de ceara. Concret, iata cum se foloseste apa oxigenata pentru indepartarea dopurilor de ceara. Turnati apa la temperatura camerei in ureche si lasati-o sa actioneze pana auziti ca nu mai sfaraie - cel mai bine este sa stati intins pe pat, pe o parte, cu urechea in sus.

O alta solutie eficienta pentru dizolvarea dopurilor de ceara este o solutie compusa din otet si alcool pentru frectie. Puneti parti egale de otet si alcool intr-un castron si apoi amestecati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro