Cum sa recunosti o oferta last minute valabila si sa nu te lasi pacalit

Cum sa recunosti o oferta last minute valabila si sa nu te lasi pacalit

"Daca urmariti oferte doar pentru cazare, probabilitatea sa apara oferte last minute este mai scazuta, ofertele cu adevarat profitabile pentru cazare last minute vin tot de la agentiile de turism care rezerva cu mult timp inainte mai multe camere, pe care le achita in avans, iar daca inainte de plecare observa ca mai au un numar destul de mare de camere disponibile, vor reduce tariful pentru a mai recupera din banii achitati in avans.

acum 34 luni (31 May 2017)

Vine perioada concediilor si, cum nu toata lumea si-a luat bilet din timp, in urmatoarea perioada vor incepe sa apara ofertele last minute pentru vacante.

"In primul rand cele mai bune oferte last minute apar pe zborurile charter, unde agentia de turism inchiriaza intreg avionul, iar inainte de plecare, daca raman locuri libere, prefera sa reduca tariful pentru a mai pune cativa pasageri pe avion, din moment ce oricum a platit tot avionul. Daca sunteti mai multi prieteni, nu este recomandat sa asteptati aceste oferte, e foarte posibil ca la oferta sa apara doar 2-4 locuri sau daca raman mai multe locuri la avion e posibil sa nu se gaseasca cazare pentru toti la acelasi hotel", afirma Mircea Spatar, managerul agentiei de turism Paralela45, din Satu Mare, Maramures si Salaj. Dierentele mari de pret trebuie sa ridice un semn de intrebare, iar consultarea opiniilor celor care au mai fost in resortul care scoate locurile la bataie trebuie verificate, ele fiind valoroase pentru luarea unei decizii in cunostinta de cauza.

"Daca urmariti oferte doar pentru cazare, probabilitatea sa apara oferte last minute este mai scazuta, ofertele cu adevarat profitabile pentru cazare last minute vin tot de la agentiile de turism care rezerva cu mult timp inainte mai multe camere, pe care le achita in avans, iar daca inainte de plecare observa ca mai au un numar destul de mare de camere disponibile, vor reduce tariful pentru a mai recupera din banii achitati in avans. Asadar, regula de aur e sa fiti doua, maximum patru persoane care asteptati oferta last minute, pentru grupuri mai mari e foarte mica probabilitatea de a prinde o asemenea oferta", mai explica managerul.

In ceea ce priveste biletele de avion, ofertele apar chiar in ultimul minut, asa cum ii spune si numele acestu tip de oferta, respectiv cu 3-4 zile inainte de decolare si ele apartin tot agentiei de turism. Pentru a fi feriti de orice pacaleala, o... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro