Cum sa ne curatam rapid ficatul si sangele. Ceaiul care ajuta puternic la ameliorarea functiei hepatice

Cum sa ne curatam rapid ficatul si sangele. Ceaiul care ajuta puternic la ameliorarea functiei hepatice

Medicii spun ca cea mai rapida metoda de a ne curata ficatul si sangele este consumul de ceaiuri si alte tratamente naturiste, care au si proprietatea de a fi hepatoprotectoare. "Mijloacele naturale sunt foarte utile pentru detoxifiere, dar eu cred ca cel mai util este sa cautam sa evitam sa consumam acele lucruri care ingreuneaza functia ficatului si aici ma gandesc la stres, la stari prelungite de munca fara perioade de odihna, chiar si sport excesiv. O jumatate de lingurita de curcuma se bea cu lapte sau o jumatate de lingurita de curcuma plus o lingurita de miere se poate consuma la mesele principale.

acum 58 luni (1 Apr 2016)

Ficatul este cel mai mare si important organ al corpului nostru avand rol fundamental in detoxifierea substantelor intrate in organism.

Medicii spun ca cea mai rapida metoda de a ne curata ficatul si sangele este consumul de ceaiuri si alte tratamente naturiste, care au si proprietatea de a fi hepatoprotectoare.

"Mijloacele naturale sunt foarte utile pentru detoxifiere, dar eu cred ca cel mai util este sa cautam sa evitam sa consumam acele lucruri care ingreuneaza functia ficatului si aici ma gandesc la stres, la stari prelungite de munca fara perioade de odihna, chiar si sport excesiv. Mancatul excesiv, lacomia si asta incarca ficatul", spune medicul cardiolog Cristian Jianu de la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin. Otetul de mere, foarte util

Dintre principiile naturale care ne ajuta sa detoxifiem ficatul si sa-l protejam, medicul Cristian Jianu recomanda urmatoarele:

Armurariul, care este o planta utila in ciroza, in hepatita alcoolica, in hepatita virala, in toxicitatea provenita de la chimicale, in ciuperci. Armurariul este o substanta care ajuta la aceste afectiuni si 900 de miligrame de doua ori pe zi in timpul meselor este foarte util pentru sanatate.

Otetul de mere este foarte util ca detoxifiant hepatic, consumat inainte de masa ajuta la ameliorarea metabolizmului grasimilor. O lingura de otet intr-un pahar de apa de doua ori pe zi la mesele principale ajuta la scaderea absorbtiei grasimilor. Agrisa indiana face minuni

Ceaiul de radacina de papadie ajuta la ameliorarea functiei hepatice. De doua ori pe zi ceai din praf de radacina de papadie ajuta la detoxifiere.

Agrisa indiana, dupa cum ii spune si numele agrisele sunt bogate in vitamina C, care ajuta foarte mult ficatul si ajuta functia hepatica sa functioneze optim. Cei care consum alcool mult si grasimi foarte multe prezin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro