Cum sa mentii sexul la un nivel ridicat in relatiile de durata: patru tehnici esentiale pentru a triumfa in dormitor

Cum sa mentii sexul la un nivel ridicat in relatiile de durata: patru tehnici esentiale pentru a triumfa in dormitor

Scriitoarea britanica Isabel Losada aminteste in noua sa carte, intitulata "Aventuri in sex, dragoste si ras", de caile prin care cuplurile pot mentine magia sexuala: Invatati sa utilizati cuvintele "nu", "da" si "asteapta" "Cei mai multi barbati doresc sa invete cum sa le faca pe plac femeilor pe care le iubesc. Aceasta este de parere ca femeile au nevoie sa invete cum sa refuze cand nu au chef de sex si sa nu accepte doar pentru a-si multumi partenerul.

acum 35 luni (30 Oct 2017)

Toata lumea stie ca este dificil de pastrat scanteia atractiei intr-o relatie pe termen lung. Cercetarile recente sugereaza ca femeile isi pierd interesul de a face sex cu partenerul lor dupa numai un an de relatie. Acestea sunt de patru ori mai predispuse sa evite o noapte de pasiune decat persoanele aflate in relatii mai scurte, conform studiilor Universitatii din Southampton.

Scriitoarea britanica Isabel Losada aminteste in noua sa carte, intitulata "Aventuri in sex, dragoste si ras", de caile prin care cuplurile pot mentine magia sexuala:

Invatati sa utilizati cuvintele "nu", "da" si "asteapta"

"Cei mai multi barbati doresc sa invete cum sa le faca pe plac femeilor pe care le iubesc. Aceasta este de parere ca femeile au nevoie sa invete cum sa refuze cand nu au chef de sex si sa nu accepte doar pentru a-si multumi partenerul. "Invata sa spui , pentru ca barbatii tind sa se grabeasca atat de mult incat adesea trebuie sa fie incetiniti", mai sfatuieste scriitoarea.

Aflati exact ce se face cu clitorisul

Uneori ajuta sa cunoastem cu exactitate cum sa dezmierdam aceasta zona care ofera atat de multa placere. Desigur, femeile sunt diferite, de aceea este cu atat mai important sa comunice exact ceea ce isi doresc. Opriti-va din a mima placerea

Expertii in relatii avertizeaza ca astfel de gesturi nu fac niciun fel de favor partenerului sau relatiei in sine. Isabel aminteste de faptul ca o alta tendinta pe care a invatat-o de la un "maestru tantric" este ca femeile, cand nu au un punct culminant, pot exagera placerea pe care o primesc.

Stabiliti provocari

Isabel recomanda sa faceti tot ce puteti pentru a mentine sexul interesant si sa va asigurati ca nu cadeti in capcana de a face aceleasi lucruri. Ea ofera propriul exemplu, acela de a-i propune partenerului provocarea de a nu ejacula timp de 30 de zile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro