Cum sa-l PRINZI pe Pikachu in Pokemon GO. Cea mai USOARA si cea mai BUNA metoda prin care cel mai cunoscut POKEMON poate fi CAPTURAT

Cum sa-l PRINZI pe Pikachu in Pokemon GO. Cea mai USOARA si cea mai BUNA metoda prin care cel mai cunoscut POKEMON poate fi CAPTURAT

Pikachu este cel mai cunoscut pokemon care se afla in franciza creata de Nintendo. Dar ceea ce multi utilizatori nu stiu este faptul ca in aceasta aplicatie, exista o tehnica ascunsa de a-l prinde pe cunoscutul personaj.

acum 95 luni (20 Jul 2016)

Pokemon GO a devenit in foarte scurt timp un joc care a depasit Twitter sau Tinder la folosirea pe gadgeturi. Iar acest lucru este imens, daca ne gandim la momentele in care aceste aplicatii au fost lansate. Pokemon GO are doar cateva saptamani de cand a devenit disponibil in SUA, iar numarul de utilizatori ai sai este enorm. Evenimentul Zilei iti prezinta metoda cea mai usoara de a-l prinde pe cunoscutul Pikachu in acest nou joc.

Pikachu este cel mai cunoscut pokemon care se afla in franciza creata de Nintendo.

Dar ceea ce multi utilizatori nu stiu este faptul ca in aceasta aplicatie, exista o tehnica ascunsa de a-l prinde pe cunoscutul personaj.

Chiar de la inceputul jocului, Pikachu poate fi al utilizatorului. Evenimentul Zilei isi prezinta aceasta optiune, pe care orice utilizator al aplicatiei ar trebui sa o cunoasca.

Dupa ce jocul a fost instalat si dupa ce jucatorul a intrat in aplicatie, este sa-si aleaga primul pokemon, acesta avand la dispozitie trei optiuni: Bulbasaur, Charmander si Squirtle. Daca jucatorul nu va alege niciuna dintre cele trei variante, el poate sa-l gaseasca chair pe Pikachu.

+Mimati prost, de data aceasta, domnule Dan Puric! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro