Cum sa iti pastrezi energia si creativitatea la JOB

Cum sa iti pastrezi energia si creativitatea la JOB

Iata trucurile care iti vor da energie, te vor ajuta sa faci fata unui rimt alert si sa iti pastrezi creativitatea. Nu manca toata ziua la cantina Ca sa nu te imbolnavesti la job ar fi ideal sa iti iei si pachet de acasa.

acum 66 luni (12 Sep 2014)

Iata trucurile care iti vor da energie, te vor ajuta sa faci fata unui rimt alert si sa iti pastrezi creativitatea. Pe de-o parte nu te sufoci in marea de costume corporatiste care inunda liftul in negrul impus de conduita vestimentara. Pe de alta ai o multime de beneficii pentru sanatate : te mentii activ, arzi calorii si pui metabolismul la treaba. De fiecare data cand te ridici de la birou incearca sa umpli paharul si sa bei. Hidratarea te ajuta sa slabesti si iti mentine mintea limpede. In plus, apa te ajuta sa te trezesti daca bei un pahar imediat ce te-ai ridicat din pat.

Ia o pauza

Nu te imbolnavesti la birou daca reusesti sa iti rupi cateva minute si iti iei o pauza. S-ar putea sa te priveasca bizar colegii la inceput dar merita sa le induri privirile mirate pentru relaxarea care te va cuprinde ulterior.

Nu manca toata ziua la cantina

Ca sa nu te imbolnavesti la job ar fi ideal sa iti iei si pachet de acasa. Este una din cele mai bune metode de control a portiilor si a alimentelor din pe care le mananci. Stii doar ca sunt dese momentele in care iti vine sa rontai pe fond de stres si atunci ataci fara mila punga de chipsuri si apoi te lamentezi ca te-ai ingrasat. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro