Cum sa iti imbunatatesti calitatea semnalului Wi-Fi din casa, cu ajutorul catorva trucuri simple si usoare

Cum sa iti imbunatatesti calitatea semnalului Wi-Fi din casa, cu ajutorul catorva trucuri simple si usoare

Am alcatuit o lista cu cinci trucuri usoare pe care oricine le poate pune in aplicare pentru a-si putea imbunatati semnalul Wi-Fi chiar si daca routerul nu este foarte ofertant din acest punct de vedere. Acest truc te poate scuti de multe batai de cap si ii va permite routerului sa-si dea un refresh la firmware, care se va dovedi extrem de necesar si de folositor.

acum 65 luni (25 Aug 2017)

Am alcatuit o lista cu cinci trucuri usoare pe care oricine le poate pune in aplicare pentru a-si putea imbunatati semnalul Wi-Fi chiar si daca routerul nu este foarte ofertant din acest punct de vedere.

1) Gaseste pozitia perfecta pentru router

Amplasarea routerului intr-o pozitie favorabila nu este un lucru dificil de realizat. Trebuie sa gasesti un spatiu deschis, fara sa fie aproape de pereti sau sa fie obstructionat prin alte moduri. Ideal pentru un apartament de marime medie, dintr-un oras mare, este unul cu doua astfel de atasamente. In acest caz, incearca sa le pozitionezi diametral opus unul fata de cealalalt si sa amplasezi routerul undeva in mijlocul casei, pentru a te asigura ca transmite la putere maxima in toate partile.

3) Scapa de interferente

Nici sa nu te gandesti sa pui router-ul langa un telefon sau langa cuptorul cu microunde. Astfel de dispozitive din casa pot avea un impact sever negativ asupra receptiei de semnal de Internet wireless. Pentru a evita musafirii nepoftiti, care iti fura din latimea de banda fara ca macar tu sa iti dai seama, ai grija sa te protejezi cum trebuie.

5) Restarteaza routerul cel putin o data la doua saptamani

O operatiune extrem de simpla, care nu dureaza mai mult de un minut. Acest truc te poate scuti de multe batai de cap si ii va permite routerului sa-si dea un refresh la firmware, care se va dovedi extrem de necesar si de folositor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro