Cum sa iti asiguri backup-ul complet al datelor in 2017. Sase metode simple

Cum sa iti asiguri backup-ul complet al datelor in 2017. Sase metode simple

Cea mai buna este, desigur, o combinatie de copii de siguranta pentru a te asigura ca datele tale valoroase raman utilizabile chiar si in cazurile atat de dese de atacuri ransomware. De asemenea, siguranta datelor depinde in mare masura de cat de puternica este parola pe care o alegi si de cat de sigur este furnizorul de servicii. Aceasta solutie este, desigur, atat de fiabila pe cat sunt si componentele sau software-ul folosit pe celalalt calculator si nu este cu adevarat utilizabila pentru laptop-uri, care de obicei au o capacitate de stocare destul de redusa.

acum 82 luni (29 Sep 2017)

Pierderea de date costa de obicei mai mult decat pretul dispozitivului in sine, asadar, pentru a avea liniste, iata cateva exemple de solutii de backup cu plusurile si minusurile fiecareia.

Cea mai buna este, desigur, o combinatie de copii de siguranta pentru a te asigura ca datele tale valoroase raman utilizabile chiar si in cazurile atat de dese de atacuri ransomware. Flash drive

Unitatile de tip flash drive sunt mici si compacte, iar backup-ul este unul usor si accesibil aproape in orice moment. Acestea raman in continuare una dintre principalele platforme de transfer de date si este, de asemenea, folosita adesea ca solutie rapida de backup.

Necesitand doar drag and drop, fara software suplimentar, copierea de rezerva pe o unitate USB este usoara si toata lumea poate face acest lucru. In zilele noastre, putem salva mii de filme si fotografii pe un astfel de dispozitiv de buzunar, cu un pret de achizitie foarte acceptabil. Capacitatile ajung la cativa TB foarte usor si avand o dimensiune compacta, este destul de usor sa iei cu tine un HDD extern, oriunde ai merge.

Dispozitivele mici de 2,5 "nu necesita alimentare suplimentara, ceea ce face posibil backup-ul dispozitivelor mobile chiar si in miscare. Nu sunt necesare aplicatii special, deoarece exista un software de backup integrat in Windows si MacOS. Datorita capacitatilor mari, HDD-urile externe pot fi utilizate si pentru a reda filme de pe un televizor sau pentru a transfera date. SSD-uri externe

Actiunea de mutare a unor cantitati mai mari de date pe HDD-urile externe poate fi prea lenta pentru standardele de astazi (aproximativ 150MB/s maxim), insa acest lucru poate fi usor evitat folosind SSD-uri externe rapide.

Capacitatile sunt suficient de bune pentru a stoca continutul intregului PC sau Mac, iar cu USB 3.1, SSD-urile externe pot ajunge pana la 450MB/s, realizand un backup de trei ori mai rapid decat un HDD extern.

D... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro