Cum sa ingrijesti interiorul masinii cu bani putini. Legatura dintre parbriz si functionarea incorecta a airbag-urilor

Cum sa ingrijesti interiorul masinii cu bani putini. Legatura dintre parbriz si functionarea incorecta a airbag-urilor

Trecand peste aspectele legate de design si calitatea materialelor utilizate, interiorul unui automobil are un punct comun pentru toate automobilele fabricate vreodata: curatenia. In primul rand, acestea separa incaltamintea purtata de sofer si de pasageri de podea si de materialul care acopera podeaua. Schimbatorul de viteze este un alt element important al interiorului, deoarece soferul il va atinge la scurta vreme de la urcarea in vehicul si de fiecare data cand schimba treapta de viteza. Fie ca vorbim de praf, de grasimea de pe mainile unor pasageri sau chiar de un suc acidulat care "zboara" dintr-o sticla agitata in prealabil, aspectul plafonului este foarte usor de avariat. Suporturile de telefon montate in bord au reprezentat, o buna perioada de vreme, o problema pentru interioarele unor modele care nu aveau suporturi de pahar si alte spatii de depozitare similare.

acum 21 luni (16 Aug 2017)

Trecand peste aspectele legate de design si calitatea materialelor utilizate, interiorul unui automobil are un punct comun pentru toate automobilele fabricate vreodata: curatenia. Exista cateva trucuri care va vor aduce interiorul masinii la o stare cat mai apropiata de momentul in care a plecat vehiculul din fabrica. In primul rand, acestea separa incaltamintea purtata de sofer si de pasageri de podea si de materialul care acopera podeaua. Acesta din urma este destul de subtire, iar intariturile din cauciuc montate din fabrica se uzeaza in timp.

Locurile in care aceasta uzura este cel mai usor de observat sunt cele in care stau picioarele soferului. Spre exemplu, veti gasi o urma cu o lungime de cativa centimetri in apropierea pedalei de acceleratie. In primul rand, trebuie sa aspiram atat podeaua, cat si covorasele, sa curatam ambele elemente si sa inlocuim covorasele uzate din timp. "Daca vreti sa pastrati automobilul in stare cat mai apropiata de cea in care a parasit fabrica, optati pentru covorase originale sau macar pentru cele realizate de un producator independent pentru acel automobil. Cele mai ieftine covorase de pe piata sunt prea subtiri, sunt realizate dintr-un material textil ieftin sau din cauciuc prost si ii dau automobilului un aspect mai ieftin.

Parbrizul, luneta si geamurile laterale

Suprafetele vitrate ale automobilului sunt esentiale la condus, iar starea acestora trebuie sa fie buna in fiecare moment al exploatarii.

Intre timp, chederele crapate, taiate sau desprinse pot duce la infiltratii de apa si pot inlesni accesul hotilor in automobil. Pentru un plus de protectie, puteti apela la o companie specializata in detailing, care va aplica la cerere un set de folii transparente antiefractie.

Volanul si schimbatorul de viteze

Volanul este unul dintre cele mai importante elemente ale interiorului. Volanele a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro