Cum sa iesi mereu bine in poze chiar daca nu esti fotogenic. 6 ponturi oferite de catre un fotograf profesionist

Cum sa iesi mereu bine in poze chiar daca nu esti fotogenic. 6 ponturi oferite de catre un fotograf profesionist

Detasati-va de complexele personale pe care le aveti, fiti cat mai naturali, nu cautati sa faceti pe modelele pentru ca nu o sa va iasa. "Multi fac asta ca sa se detensioneze si sa scape de stresul aparatului, dar sa stiti ca nu veti iesi prea grozav daca gura este deschisa sau intredeschisa.

acum 94 luni (2 Aug 2016)

Fiecare din noi ne dorim sa aratam bine in fotografii, cu atat mai mult cu cat ele raman amintiri pe viata. Daca unore la place sa pozeze si sunt relaxati si zambitori in fata obiectivului, altii nu reusesc sa se comporte cu naturalete. Pentru acestia, fotograful profesionist Sorin Daniel vine cu cateva recomandari care sa ii ajute sa devina mai fotogenici. "In primul rand, cand vedeti un aparat de fotografiat trebuie sa fiti relaxati. Detasati-va de complexele personale pe care le aveti, fiti cat mai naturali, nu cautati sa faceti pe modelele pentru ca nu o sa va iasa.

Cand vi se face o fotografie incercati sa nu vorbiti. "Multi fac asta ca sa se detensioneze si sa scape de stresul aparatului, dar sa stiti ca nu veti iesi prea grozav daca gura este deschisa sau intredeschisa. Dupa cum sustine Sorin Daniel, "privirea trebuie sa fie indreptata catre obiectivul aparatului foto, nu la incaltamintea fotografului, nu la blit. Incercati sa clipiti mai rar cand vi se face fotografia si nu va concentrati pe lumina blitului".

Asteptati comanda fotografului si aveti rabdare, nu va grabiti si nu il grabiti. Nu plecati din locul in care ati pozat pana ce nu vi se spune ca este totul este OK", subliniaza Sorin Daniel. Pastrati o relatie de prietenie si sa folositi forme de adresare normale, fara nicio tenta de jignire. Daca alegeti sa va machiati acasa, nu folositi creme in exces, altfel o sa va luceasca fata foarte rau in fotografii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro