Cum sa elimini usor mirosul de tigara din casa sau din masina

Cum sa elimini usor mirosul de tigara din casa sau din masina

Daca doresti sa urmezi acest sfat, lasa cateva coji de citrice in masina sau in camera timp de cateva zile, imediat dupa ce ai aerisit incaperea si vei observa ca mirosul de tutun va disparea.

acum 48 luni (21 Jan 2016)

Daca esti fumator activ stii foarte bine ca, oricat ai aerisi camera, mirosul de tutun persista. Chiar daca pe piata exista numeroase produse menite sa elimine mirosurile neplacute, trebuie sa stii ca exista metode mult mai eficiente de combatere a mirosului de tutun.

Otetul amestecat cu apa

Otetul este foarte eficient cand vine vorba de eliminarea mirosurilor neplacute, astfel ca ajuta la inlaturarea mirosului de tutun. De asemenea, otetul diluat in apa poate fi folosit si la curatarea covoarelor, atunci cand incerci sa scapi de mirosul de tigara.

Bicarbonatul de sodiu impastiat pe covoare

Imprastie bicarbonat de sodiu pe covoare, lasa sa actioneze jumatate de ora apoi aspira. Totodata poti pune in saculeti mici 100 de grame de bicarbonat.

Verdeata tocata absoarbe mirosul de tigara

Pune in cateva boluri verdeata tocata, cum ar fi patrunjel, menta sau busuioc.

Foloseste coji de citrice

Se pare ca citricele, in special lamaile, pot fi extrem de benefice in indepartarea mirosurilor neplacute. Daca doresti sa urmezi acest sfat, lasa cateva coji de citrice in masina sau in camera timp de cateva zile, imediat dupa ce ai aerisit incaperea si vei observa ca mirosul de tutun va disparea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro