Cum sa economisim bani pentru casa noastra?

Cum sa economisim bani pentru casa noastra?

Pentru economiile tale vei beneficia si de o subventie din partea statului, denumita prima de stat, in valoare de 25% din depunerile tale anuale, subventie ce nu depaseste echivalentul in lei a 250 de euro pe an. Pana pe 19 decembrie 2014, daca semnezi un contract de economisire-creditare intri automat in tragerea la sorti a campaniei "Sarbatorim cu premii", avand posibilitatea de a castiga unul din cele 100 de premii a cate 1.000 de lei sau marele premiu de 10.000 de lei la tombola finala.

acum 68 luni (2 Dec 2014)

Daca sunt planificate din timp, costurile pentru renovarea sau modernizarea locuintei se reduc semnificativ. Astfel, produsele de economisire-creditare, te pot ajuta sa finantezi imbunatatirea conditiilor de locuit cu cele mai mici costuri.

Pentru economiile tale vei beneficia si de o subventie din partea statului, denumita prima de stat, in valoare de 25% din depunerile tale anuale, subventie ce nu depaseste echivalentul in lei a 250 de euro pe an.

Pentru ca anul acesta Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) implineste 10 ani de activitate, in aceasta perioada se deruleaza campania "Sarbatorim cu premii".

Pana pe 19 decembrie 2014, daca semnezi un contract de economisire-creditare intri automat in tragerea la sorti a campaniei "Sarbatorim cu premii", avand posibilitatea de a castiga unul din cele 100 de premii a cate 1.000 de lei sau marele premiu de 10.000 de lei la tombola finala. Mai mult, toti cei care deschid un cont de economisire-creditare cu RBL in perioada campaniei beneficiaza automat de 25% discount.

Saptamana 5: Campina, Gherla, Oltenita, Petrosani, Piatra-Neamt, Ploiesti, Targu-Jiu, Tifesti, Rasinari, Zagon

Saptamana 6: Cluj-Napoca, Bagaciu, Jaristea, Zabala, Fitionesti, Curtea de Arges, Slatioara, Bucuresti, Macea, Iasi

Ce trebuie sa faci? Economiseste aproximativ 3-5 ani chiar si mai mult, iar pentru economiile tale primesti o dobanda fixa de 1,5% pe an. In plus, statul acorda o prima care in prezent este de 25% din economiile tale anuale, prima ce nu poate depasi echivalentul in lei a 250 euro anual. La finalul perioadei de economisire, poti lua un credit in lei cu o dobanda fixa de 4,5%, pentru construirea unei case, renovarea sau cumpararea unei locuinte etc. Creditul este in lei, dobanda este fixa pe toata perioada creditului, avand astfel, rate lunare de creditare fixe si egale.

Cel mai efic... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro