Cum sa castigi la loto? Iata metoda TESTATA!

Cum sa castigi la loto? Iata metoda TESTATA!

Matematicienii au stabilit ca, daca se cumpara bilete in valoare de 100.000 de dolari, sansele de castig sunt de 72%. GS Investment Strategies, o casa de pariuri condusa de Gerald si Marjorie Selbee, a castigat in acest mod aproape un milion de dolari in prima jumatate a anului 2011.

acum 73 luni (10 Sep 2014)

Dar, dupa 3 luni in care marele premiu nu se castiga, loteria il "sparge" in mai multe castiguri mai mici, care vor fi diponibile in urmatoarele saptamani.

Daca un jucator nimereste 5 numere din 6 intr-o saptamana normala, poate castiga 4.000 de dolari. In saptamanile in care premiul cel mare este impartit, cu 5 numere nimerite din 6 se pot castiga pana la 134.000 de dolari. Secretul este cumpararea cat mai multor bilete si bifarea cat mai multor numere.

Matematicienii au stabilit ca, daca se cumpara bilete in valoare de 100.000 de dolari, sansele de castig sunt de 72%. Daca se pune la bataie jumatate de milion, castigul este garantat.

GS Investment Strategies, o casa de pariuri condusa de Gerald si Marjorie Selbee, a castigat in acest mod aproape un milion de dolari in prima jumatate a anului 2011.

A castigat de sapte ori. Tot in SUA, un american din Florida care a devenit milionar este deja obiect de studiu. Pentru ca reusit sa ghiceasca numerele de atatea ori, el este convins ca a descifrat misterul. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro