Cum sa aranjezi masa de Paste - 5 sfaturi simple si eficiente

Cum sa aranjezi masa de Paste - 5 sfaturi simple si eficiente

O misiune destul de grea pentru orice gazda mai ales ca, de data aceasta, ai nevoie de o tematica, produse de calitate si cateva alte detalii care sa ii surprinda placut pe invitati. "Trucul" florilor ramane valabil indiferent de tema aleasa, asa ca, cu cateva ore inainte de venirea invitatilor da fuga la piata si cumpara un brat de lalele multicolore, buchetele de margaritare sau frezii cu un parfum imbietor.

acum 73 luni (21 Mar 2018)

O misiune destul de grea pentru orice gazda mai ales ca, de data aceasta, ai nevoie de o tematica, produse de calitate si cateva alte detalii care sa ii surprinda placut pe invitati.

Asadar, pentru ca oricum ai o groaza de sarcini in perioada urmatoare, iata mai jos cateva recomandari care sa te ajute in aranjarea si decorarea mesei festive, dedicate Sarbatorilor Pascale.

Alege-ti o tema, vezi care ii sunt particularitatile si nu te abate de la ea!

Flori de primavara, iepurasul cu ale lui oua incondeiate, motive traditionale, forme geometrice - studiaza un pic "piata" cu privire la ornamente, fete de masa, servete, obiectele Home Decor etc.

Gandeste-te si cine va fi prezent la cina si ia decizia in functie si de asta! Nu de alta, dar cu siguranta vei gasi o multime de obiecte decorative, lumanari, tacamuri, boluri pentru oua, servetele, farfurii, pahare, huse care sa se potriveasca culorilor si temei alese.

Cand sunt bine si corect alese (nu face rabat de la calitate) acestea dau un farmec cu totul aparte mesei de Pasti.

Asaza pe masa de Pasti o glastra cu flori de primavara! "Trucul" florilor ramane valabil indiferent de tema aleasa, asa ca, cu cateva ore inainte de venirea invitatilor da fuga la piata si cumpara un brat de lalele multicolore, buchetele de margaritare sau frezii cu un parfum imbietor.

De-abia la venirea invitatiilor vei vedea cat de efect este un astfel de truc.

Da, masa de Paste este despre flori, mancare, imbratisari si oameni dragi alaturi, insa poate e timpul sa "setezi noi tendinte". Asa cum obiectele de bucatarie trebuie alese in concordanta cu tema aleasa, impresioneaza-ti invitatii cu acele device-uri de ultima generatie, toate destinate unui stil de viata sanatos. De exemplu, asaza pe masa de Pasti o cana Marella de la BRITA. De asemenea, la fel de bine po... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro