Cum s-au facut scrum visele lui Miss Bumbum, concurenta in competitia pentru cel mai frumos fund

Tanara a marturisit ca foamea de celebritate ii luase mintile din moment ce s-a gandit chiar sa-si scoata o coasta ca sa aiba talie de viespe si sa-si taie un deget de la picior ca sa poata purta incaltaminte fina.

acum 78 luni (13 Jan 2015)

In prezent, Andressa este imobilizata temporar in scaunul cu rotile in urma unei interventii chirurgicale menite sa-i indeparteze tesuturile care incepusera sa putrezeasca. A ajuns de urgenta la spital, in coma, unde i-au fost scoase substantele injectate si a suferit un soc septic in urma caruia era sa-si piarda viata.

Operatia i-a lasat semne groaznice in zona coapselor, acolo unde tesuturile infectate au fost curatate, dar faptul ca a fost salvata a determinat-o pe braziliana sa declare pentru publicatia britanica "Daily Mail "ca a renascut si ca Dumnezeu i-a oferit sansa unei noi vieti.

Tanara a marturisit ca foamea de celebritate ii luase mintile din moment ce s-a gandit chiar sa-si scoata o coasta ca sa aiba talie de viespe si sa-si taie un deget de la picior ca sa poata purta incaltaminte fina. La acest moment, Andressa este preocupata sa-si faca povestea de groaza cunoscuta pentru ca alte femei sa nu sufere la fel ca ea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro