Cum s-a transformat un "pion" in "sifon", in cazul primarului Nichita

Cum s-a transformat un

> Nu este vorba de apa carbogazificata, nici de butelia in care este pastrata aceasta si nici de dispozitivul ce leaga instalatia sanitara de sistemul de canalizare, ci despre cineva care scapa o informatie ce ar fi trebuit sa ramana secreta (acest nou sens, nepreluat in dictionar, este vehiculat in lumea interlopa). Dar, avocatul Nechita nu a spus ceva de acest gen, ca a declarat cu regret ca fostul sau client, un "paracios", a creat front de lucru procurorilor, ca pentru domnia sa "a fost faptul ca domnul Avarvarei a decis sa renunte atat de usor la dreptul la tacere.

acum 52 luni (1 Jun 2015)

>

Nu este vorba de apa carbogazificata, nici de butelia in care este pastrata aceasta si nici de dispozitivul ce leaga instalatia sanitara de sistemul de canalizare, ci despre cineva care scapa o informatie ce ar fi trebuit sa ramana secreta (acest nou sens, nepreluat in dictionar, este vehiculat in lumea interlopa). Suparat tare din cauza ca Avarvarei, a decis sa renunte la serviciile sale si sa depuna cateva denunturi la DNA impotriva lui Gheorghe Nichita, avocatul Ionel Nechita a emis un mesaj senzational pentru bunul mers al anchetei:

"Atata vreme cat clientul decide sa devina , avocatul nu poate deveni masina de sifoane. Paraciosul Avarvarei a creat front de lucru pentru organele de ancheta, fiind audiati de la Locala, dati pe lista de lor". Cred ca si pentru a-si schimba becul de la veioza ar chema tot un fost ofiter printr-un serviciu de informatii. Pentru ca nu a reusit sa ajunga el, cauta tot timpul numai anturajul oamenilor din diverse servicii de informatii) Domnul avocat Nechita ne comunica, cu voie sau fara voie, faptul ca Avarvarei spune ceea ce nu ar trebui sa spuna. Daca situatia ar fi stat altminteri, domnul avocat ar fi spus ceva de genul: este libertatea fiecarui individ sa declare ce crede, nu stiu ce declaratii vrea sa faca, vom vedea, nu cred ca va aduce schimbari majore in situatia lui Gheorghe Nichita etc. Dar, avocatul Nechita nu a spus ceva de acest gen, ca a declarat cu regret ca fostul sau client, un "paracios", a creat front de lucru procurorilor, ca pentru domnia sa

"a fost faptul ca domnul Avarvarei a decis sa renunte atat de usor la dreptul la tacere. Este pentru prima data cand mi se intampla asa ceva, ca un client sa renunte la un drept care i-a fost favorabil si atunci cand procurorii au cerut cea mai intruziva masura impotriva sa, cea a arestarii".

Dar, problema aici este ca Avarvarei nu a decis sa rupa tacerea cu privire la sine, ci cu privire la Gheorghe Nichita. Scurtcircuitul nu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro