Cum s-a filmat videoclipul "La masa mea" si ce a invatat Cabron de la Stefan Banica

Cum s-a filmat videoclipul

De curand, cei doi artisti au avut o colaborare neasteptata la single-ul si videoclipul "La masa mea", o poveste despre defecte, infidelitate, tradare si razbunare, cu un videoclip regizat de catre Iulian Moga Piesa pleaca de la ideea ca e posibil sa stai cu un om o viata in casa si sa nu-l cunosti deloc.

acum 92 luni (23 Jun 2016)

De curand, cei doi artisti au avut o colaborare neasteptata la single-ul si videoclipul "La masa mea", o poveste despre defecte, infidelitate, tradare si razbunare, cu un videoclip regizat de catre Iulian Moga

Piesa pleaca de la ideea ca e posibil sa stai cu un om o viata in casa si sa nu-l cunosti deloc. De aceea, m-am gandit sa fac o piesa cu subiectul asta, pentru ca de obicei nu stii cu cine stai la masa. Initial eram doar eu pe piesa si m-am gandit ca refrenul i se potriveste lui Stefan Banica si doar lui, dintre artistii de la noi. A venit, a tras refrenul si am facut piesa", a povestit Cabron pentru EVZ.

14 ore de filmari

Stefan Banica nu a fost greu de convins. "A ascultat piesa, i-a placut mult si a acceptat din prima", a adaugat Cabron. "Videoclipul l-am filmat la Buftea, cu Iulian Moga, si a durat vreo 14 ore", mai spune rapperul. Citeste si:

+BCR si avocatul Remus Borza, suspectati de spalare de bani si abuz in ...

+CAPUSELE DE LA FRF. Surprins de GSP in timp ce era absorbit de telefonul sau ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro