Cum s-a ales cu penisul suprimat un barbat care si-a parasit ibovnica mai tanara cu 30 de ani. "Tipa si fugea pe strada disperat"

Cum s-a ales cu penisul suprimat un barbat care si-a parasit ibovnica mai tanara cu 30 de ani.

La inceputul secolului trecut, mai exact in primavara anului 1906, in orasul Panciu un barbat in varsta de 60 de ani a ramas infirm pe viata, "fiind atins de impotenta", dupa ce i s-a taiat penisul cu cutitul. I s-a citit pe romaneste si a semnat in greceste "Pacientul Enache Costea, de 60 de ani, profesia maistru zidar, domiciliat in Panciu declara ca a fost in bune relatii cu femeia Ileana Pana si de la un timp a parasit-o.

acum 79 luni (24 Oct 2017)

La inceputul secolului trecut, mai exact in primavara anului 1906, in orasul Panciu un barbat in varsta de 60 de ani a ramas infirm pe viata, "fiind atins de impotenta", dupa ce i s-a taiat penisul cu cutitul. Fapta avea sa fie comisa o femeie mai tanara cu 30 de ani, cu care a avut in trecut o relatie de lunga durata, dar pe care o parasise.

Barbatul, de profesie maistru zidar, avea familie si in trecut ii promisese ibovnicei sale ca-i va construi o casa trainica, fara sa fie platit cu bani pentru acest efort, ci cu "dragoste".

Nu a putut rezista ispitei, desi isi jurase ca nu mai vrea sa aiba de a face cu acea femeie, fapt pentru care din acea casa avea sa iasa cateva minute mai tarziu mutilat pe viata. Politistul care a anchetat evenimentele descrie cu lux de amanunte ce se intamplase de fapt in casa cu pricina. Ancheta politiei

"Astazi, pe la orele 9 si jumatate dimineata, pe cand ma aflam in strada Cuza Voda am auzit niste tipete tot pe aceeasi strada, mai la dial, aproape de localul spitalului din acest oras. Sunand alarma si adunand agentii politiei, am prins pe individa Ileana Scarlat Pana, care a comis acest fapt, unde s-a oprit in arestul politiei pana la sfarsirea instructiunei, iar suferindul Enache Costea s-a instalat in Spitalul Panciu spre a i se da ingrijirile necesare", avea sa consemneze in raportul sau subcomisarul de politie Constantin Marinescu.

In ancheta pe care a inceput-o, politistul a interogat atat victima, cat si faptuitoarea, de la care a aflat versiunea fiecaruia in legatura cu filmul evenimentelor.

Asa a descoperit ca femeia mai avea un concubin pe care il prezenta drept sot, dar il pretuia mai mult pe Costea, care o si platea pentru serviciile intime. I s-a citit pe romaneste si a semnat in greceste

"Pacientul Enache Costea, de 60 de ani, profesia maistru zidar, domiciliat in Panciu declara ca a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro