Cum reusesc francezii sa le faca pe viitoarele mame sa RENUNTE la FUMAT

Cum reusesc francezii sa le faca pe viitoarele mame sa RENUNTE la FUMAT

Dupa cum au dovedit numeroase studii, consumul de tutun in perioada sarcinii poate duce la avort spontan, nasteri premature, subdezvoltare a fatului sau risc — argumente suficiente pentru a le determina pe unele viitoare mame sa renunte la fumat Cu toate acestea, aproximativ 20% dintre femeile insarcinate din Franta (unde o treime din populatie fumeaza) aleg sa-si asume aceste riscuri si continua sa fumeze chiar si dupa ce raman gravide — un record european nedorit, conform datelor publicate in februarie 2015 de Ministerul francez al Sanatatii, scrie Mediafax.

acum 94 luni (10 May 2016)

Franta propune o noua metoda pentru a le determina pe viitoarele mamici sa renunte la fumat.

Astfel, in maternitatile din Franta, femeile insarcinate care fumeaza vor fi platite sa renunte la acest obicei nociv pentru sarcina, aceasta metoda urmarind sa le convinga pe femei sa fie mai constiente de efectele fumatului asupra sarcinii si dezvoltarii fatului, fara a le culpabiliza.

Dupa cum au dovedit numeroase studii, consumul de tutun in perioada sarcinii poate duce la avort spontan, nasteri premature, subdezvoltare a fatului sau risc — argumente suficiente pentru a le determina pe unele viitoare mame sa renunte la fumat Cu toate acestea, aproximativ 20% dintre femeile insarcinate din Franta (unde o treime din populatie fumeaza) aleg sa-si asume aceste riscuri si continua sa fumeze chiar si dupa ce raman gravide — un record european nedorit, conform datelor publicate in februarie 2015 de Ministerul francez al Sanatatii, scrie Mediafax. De ce a plecat GURU Bivolaru din Suedia, unde primise AZIL POLITIC. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro