Cum realizam machiajul ochilor

Desi machiajul de toamna-iarna este intotdeauna asociat cu nuanate estompate, in functie de locul si conjuncture in care va aflati, nu ezitati sa folositi farduri de pleoape sidefate ori culori mai tari, asociate cu unele naturale.

acum 55 luni (7 Sep 2016)

Blanda, cu un soare prietenos care ne trimite cu gandul la concediul ce pare deja departe, doar bronzul frumos capatat pe malul marii sau pe platourile muntilor aducandu-ne inca aminte de el.

Toamna incepe si un nou sezon in moda, cand incercam sa ne refacem trusele de machiaj in functie de ce ne spun tendintele. In sezonul de toamna-iarna 2016-2017, stilistii ne indeamna sa ne exprimam emotiile prin modul in care alegem sa ne infrumusetam. Machiajul este o componenta importanta in imaginea pe care dorim sa o cream despre noi, iar modul in care alegem sa ne machiem tine mai ales de… prietena noastra cea mai fidela, oglinda. Asociata, desigur, cu un minimum de cunostinte, usor de capatat in zilele noastre.

Desi machiajul de toamna-iarna este intotdeauna asociat cu nuanate estompate, in functie de locul si conjuncture in care va aflati, nu ezitati sa folositi farduri de pleoape sidefate ori culori mai tari, asociate cu unele naturale. Coltul interior al ochiului trebuie sa fie intotdeauna fardat in culori natural, dar care sa confere luminozitate, coltul exterior trebuie conturat cu o culoare mai inchisa, in ton, desigur, cu nuanta folosita pentru coltul interior. Creionul dermatograf, in nuanta si el cu fardul de pleoape trebuie sa contureze discret partea de jos si coltul exterior. In functie de forma ochiului, folositi sau nu conturul pe intreaga pleoapa de sus, caz in care fardul trebuie difuzat discret pe pleoapa.

De exemplu, noua colectie de farduri de pleoape creata de Melkior, "Do you feel it?" ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro