Cum puteti scapa de cearcane si de pungile de sub ochi

Cum puteti scapa de cearcane si de pungile de sub ochi

Atunci cand pungile de sub ochi apar dupa o noapte nedormita sau o sesiune prelungita de stat cu ochii in calculator, nu trebuie sa va ingrijorati deoarece acestea vor disparea a doua sau a treia zi. Cum poti scapa definitiv de cearcane si pungile de sub ochi Daca te-ai saturat sa aplici zi de zi tone de fond de ten si anticearcan pentru a estompa sau reduce cercanele si/sau pungile de sub ochi, exista si o solutie permanenta: interventiile de ordin estetic.

acum 97 luni (5 May 2015)

Atunci cand pungile de sub ochi apar dupa o noapte nedormita sau o sesiune prelungita de stat cu ochii in calculator, nu trebuie sa va ingrijorati deoarece acestea vor disparea a doua sau a treia zi.

"Daca cearcanele sunt insa prezente zi de zi, este cazul sa nu le mai tratati cu resemnare si indiferenta, pentru ca din fericire exista solutii rapide si sigure pentru estomparea lor pe termen indelungat.", declara medicul estetician Vangelis Vasalos. De ce apar cearcanele si ce diferenta exista intre acestea si pungile de sub ochi?

"De asemenea, persoanele care nu au grasime in pometi sau pometi bine conturati sunt mult mai predispuse la a avea cearcane pentru ca in cazul lor pielea se lasa pe masura ce inainteaza in varsta sau slabesc, avand ca efect aparitia cercurilor vinete din jurul ochilor.", mentioneaza chirurgul estetician Vangelis Vasalos. Odihna insuficienta si aportul scazut de lichide favorizeaza nu doar aparitia cearcanelor, ci si a pungilor de sub ochi, care pot fi semnul unor afectiuni renale, endocrine sau hepatice. De aceea, in functie de antecedente, este recomandat sa mergi la un consult urologic, endocrinologic sau de medicina interna pentru a afla cauza instalarii pungilor inestetice.

Cum poti scapa definitiv de cearcane si pungile de sub ochi

Daca te-ai saturat sa aplici zi de zi tone de fond de ten si anticearcan pentru a estompa sau reduce cercanele si/sau pungile de sub ochi, exista si o solutie permanenta: interventiile de ordin estetic. Pretul unei interventii este de 250 euro pentru 1mm de substanta injectata. Acest gen de procedura este recomandata persoanelor care au implinit varsta de 35 de ani. Pentru acest lucru se efectueaza mai intai recoltarea grasimii, apoi aceasta este preparata, centrifugata sau decantata pentru a se indeparta celulele grase de lichidul in exces si in cele din urma are loc injectarea propriu-zisa. Pretul este de aproximativ 600 e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro