Cum putem reinventa preparate banale cu ajutorul pestelui

Cum putem reinventa preparate banale cu ajutorul pestelui

Tagliatele cu salau: Pentru aceasta o portie de tagliatele cu salau aveti nevoie de 120 de grame de tagliatele, 100 de grame de salau, oregano, cimbru, sare, piper, vin, lamaie, trei linguri de smantana si un ou. Chiftele din peste cu sos alb Pentru acest preparat aveti nevoie de 450 de grame de piure de cartofi, 500 de grame de cod afumat, patru cepe feliate, doua linguri de capere tocate, sare, piper, un ou batut si 100 de grame de pesmet alb.

acum 72 luni (29 May 2017)

De exemplu, folosind in loc de carnea de porc diferite tipuri de peste, putem sa obtinem preparate gustoase si mai sanatoase. Dan Lechintan, chef intr-un restaurant din Germania, ne recomanda doua retete care au fost total reinventate cu ajutorul carnii de peste. Tagliatele cu salau: Pentru aceasta o portie de tagliatele cu salau aveti nevoie de 120 de grame de tagliatele, 100 de grame de salau, oregano, cimbru, sare, piper, vin, lamaie, trei linguri de smantana si un ou. Intre timp, intr-o tigaie puneti putin ulei si se prajeste pestele, care este si condimentat cu sare, piper, oregano, cimbru, putin vin si lamaie (nu aveti nevoie de mai mult de o felie). Pentru sos aveti nevoie de trei linguri de smantana, care se amesteca intr-un bol cu galbenusul de la un ou, condimentandu-se cu putina sare si piper. Tagliatelele fierte se pun in tigaie cu un strop de ulei, se toarna sosul din smantana deasupra si se amesteca putin. Chiftele din peste cu sos alb Pentru acest preparat aveti nevoie de 450 de grame de piure de cartofi, 500 de grame de cod afumat, patru cepe feliate, doua linguri de capere tocate, sare, piper, un ou batut si 100 de grame de pesmet alb. Pentru sos aveti nevoie de 300 de mililitri de lapte, doua linguri rase cu faina de porumb, doua linguri cu patrunjel tocat si salata verde. Pestele se faramiteaza si se amesteca bine cu piureul de cartofi, ceapa verde, caperele si condimentele. Amestecul se imparte in patru si se formeaza din fiecare parte cate o chiftea, aplatizata. Cand s-au intarit, chiftelele se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor, la 200 de grade. Se lasa la copt in jur de 20 de minute, pana devin aurii. Faina de porumb se amesteca cu doua linguri de apa, iar cand laptele ajunge la punctul de fierbere se toarna faina de porumb. Se adauga si patrunjelul si se condimenteaza dupa gust. Cel mai bine ar fi ca sosul sa se prepare chiar inainte de servire. Chiftelele se servesc cu sos si cu salata verde. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro