Cum profita traficantii de carne vie de naivitatea tinerelor din Romania. Femeie transformata in sclava sexuala de prietenul care i-a promis o viata fara griji

Cum profita traficantii de carne vie de naivitatea tinerelor din Romania. Femeie transformata in sclava sexuala de prietenul care i-a promis o viata fara griji

Iulian Andrei Baciu a ajuns in colimatorul anchetatorilor dupa ce a cunoscut o tanara pe un site de socializare in 2011 si profitand de naivitatea acesteia, a inceput o relatie sentimentala cu ea, sub pretextul ca doreste ca ulterior sa formeze un cuplu. Victimele, alese numai din randul tinerelor cu studii superioare Un recidivist in varsta de 38 de ani a fost condamnat de Curtea de Apel Galati la o pedeapsa minora in raport cu faptele de care a fost acuzat de procurorii DIICOT, respectiv trafic de persoane, santaj, lovire si acces ilegal la un sistem informatic, precum si alterarea integritatii datelor informatice. Puscariasul a intrat mai intai in cercul de prieteni si cunostinte al studentei si a aflat datele de pe pagina sa de Facebook, precum si numarul ei de telefon, sufocand-o apoi cu mesaje si telefoane.

acum 30 luni (25 Dec 2017)

Iulian Andrei Baciu a ajuns in colimatorul anchetatorilor dupa ce a cunoscut o tanara pe un site de socializare in 2011 si profitand de naivitatea acesteia, a inceput o relatie sentimentala cu ea, sub pretextul ca doreste ca ulterior sa formeze un cuplu.

Ulterior, tanarul i-a propus fetei sa se prostitueze in Germania pentru a face rost de banii necesari in vederea asigurarii unei vieti lipsite de griji. Si pentru ca tacamul sa fie complet, individul a reusit sa o convinga pe iubita lui sa fure bani si bijuterii de la parinti, ce au fost ulterior amanetate pentru a cumpara bilete catre Germania.

A fost trezita repede la realitate dupa ce, la doar cateva zile de cand ajunsese in Germania, prietenul ei a negociat cu cativa albanezi pretul camerei unde urma sa se prostitueze. El a lovit-o cu pumnii si picioarele, i-a spart telefonul mobil, ca sa nu isi poata contacta familia si i-a furat cartea de identitate.

Tanara a fost in cele din urma ajutata de o alta romanca ce practica prostitutia sa ia legatura cu familia, iar tatal victimei a venit in Germania, reusind sa o scape de individul care o transformase practic intr-o sclava sexuala.

Iulian Andrei Baciu risca pana la 10 ani de inchisoare, daca va fi gasit vinovat de trafic de persoane.

Victimele, alese numai din randul tinerelor cu studii superioare

Un recidivist in varsta de 38 de ani a fost condamnat de Curtea de Apel Galati la o pedeapsa minora in raport cu faptele de care a fost acuzat de procurorii DIICOT, respectiv trafic de persoane, santaj, lovire si acces ilegal la un sistem informatic, precum si alterarea integritatii datelor informatice.

Petrica Bejenaru avea o metoda de racolare inedita a tinerelor, pe care le obliga apoi sa se prostitueze. Individul le aborda pe Facebook sau le trimitea SMS-uri, dupa ce le afla numerele de telefon, insa nu era vorba ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro