Cum preparam cele mai gustoase paste cu rosii, busuioc si parmezan. Reteta chefului Mihai Cristian

Cum preparam cele mai gustoase paste cu rosii, busuioc si parmezan. Reteta chefului Mihai Cristian

400 g - penne rigate 200 g - mozzarella 200 g - rosii cherry 40 g - busuioc proaspat 5 g - usturoi 5 g - samburi de pin 40 ml - ulei masline 10 g - sare grunjoasa 1 g - piper proaspat macinat 20 g - Parmezan "Se fierb Pastele "al dente" doar in apa cu sare.

acum 38 luni (3 Jun 2016)

Paste cu rosii, busuioc si parmezan este una dintre cele mai simple retete de paste.

400 g - penne rigate

200 g - mozzarella

200 g - rosii cherry

40 g - busuioc proaspat

5 g - usturoi

5 g - samburi de pin

40 ml - ulei masline

10 g - sare grunjoasa

1 g - piper proaspat macinat

20 g - Parmezan

"Se fierb Pastele "al dente" doar in apa cu sare. Intre timp pregatim sosul Pesto din: busuioc, ulei de masline, usturoi, samburi de pin si sare

Intre timp pregatim sosul Pesto din: busuioc, ulei de masline, usturoi, samburi de pin si sare.

Va mai recomandam:

Cum preparam cel mai gustos gulas ardelenesc. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro