Cum pregatim "Taci si inghite", un desert delicios si rapid care ne aminteste de copilarie
Aveti nevoie de: 150 de grame de zahar, zeama de la o lamaie, o lingura de rom, un litru de apa, 60 de grame de gris, unt.
Aveti nevoie de: 150 de grame de zahar, zeama de la o lamaie, o lingura de rom, un litru de apa, 60 de grame de gris, unt. Mod de preparare
Apa, zaharul, zeama de lamaie si romul se pun in cratita sa fiarba. Cand incepe sa fiarba se adauga grisul in ploaie si se amesteca incontinuu timp de 4 minute. Se ia de pe foc si se continua sa se amestece pana cand se raceste.
Un platou se uda cu apa si pe el se intinde grisul de grosimea unui deget. Se taie cu un cutit in bucati potrivite si se coace pe amandoua partile in unt incins. Se poate fierbe si cu o zi inainte, caz in care se pastreaza la rece, se taie in bucati apoi se coace a doua zi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro