Cum poti sa platesti taxa de bariera de la Fetesti. Plata prin SMS poate fi achitata si la o zi dupa ce ai trecut

Cum poti sa platesti taxa de bariera de la Fetesti. Plata prin SMS poate fi achitata si la o zi dupa ce ai trecut

Tarifele sunt aceleasi ca si pana acum: - 13 lei pentru un autoturism sau o masina de pana in 3.5 tone - 47 lei pentru un microbuz cu 9 - 23 locuri sau masini de la 3.5 la 12 tone - 64 lei pentru un autocar cu mai mult de 23 locuri sau masini cu greutatea mai mare de 12 tone sau 3 axe.

acum 109 luni (28 Apr 2015)

Statiile de taxare de la Fetesti nu vor mai avea bariere. Astfel, benzile 2 si 3 vor fi cu trecere libera pentru plata efectuata prin SMS si la distribuitorii autorizati si Banda 1 (la marginea din dreapta) va fi cu plata cash. Soferii au aproape 48 ore sa achite taxa dupa ce au trecut Noutatea absoluta este faptul ca nu esti nevoit sa achiti taxa inainte sa treci, ci poti sa o faci pana la ora 24.00 a zilei urmatoare. Tarifele sunt aceleasi ca si pana acum:

- 13 lei pentru un autoturism sau o masina de pana in 3.5 tone - 47 lei pentru un microbuz cu 9 - 23 locuri sau masini de la 3.5 la 12 tone - 64 lei pentru un autocar cu mai mult de 23 locuri sau masini cu greutatea mai mare de 12 tone sau 3 axe. - 91 lei pentru masini de cel putini 12 tone si minim 4 axe. Pe de alta parte, amenda minima pentru neplata taxei este de 130 lei si ea creste proportional pana la 910 lei in functie de tipul vehiculului. Cum platesti taxa de pod de la Fetesti prin SMS Procedura nu este dificila, dar ea trebuie urmata cu atentie. Exemplu de SMS pentru un autoturism - B54AJV 1 Plata pentru treceri multiple Plata prin SMS se face doar pentru o singura trecere. Cine vrea sa plateasca in avans pentru mai multe treceri poate sa le cumpere de la benzinariile OMV, Petrom, Rompetrol si MOL. Soferii au nevoie de certificatul de inmatriculare al vehiculului. Cine e interesat de plati in avans poate sa cumpere una, doua sau 20 de treceri. Conducatorii auto care au deja abonamente preplatite sub forma de tichete pot sa foloseasca doar banda 1 (cea de la marginea din dreapta). Ce se intampla daca nu platesti Reprezentantii CNADNR spun ca au fost deja instalate mai multe camere video care permit recunoasterea automata a numarului de inmatriculare. In cazul in care taxa nu este achitata pana la ora 24.00 a zilei urmatoare se intocmeste un proces verbal de Contraventie si amenda este primita acasa, prin posta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro