Cum poate sa arate LA PESTE 40 de ani. Femeia care danseaza goala int-un pahar GIGANT | VIDEO

Cum poate sa arate LA PESTE 40 de ani. Femeia care danseaza goala int-un pahar GIGANT | VIDEO

Dita danseaza de la varsta de 5 ani, iar pentru ca visul de a deveni balerina s-a naruit la 15 ani din cauza unor probleme de sanatate, s-a reprofilat pe stilul burlesque, care a si facut-o faimoasa.

acum 77 luni (13 Dec 2014)

Este actrita, model si designer, o femeie complexa, cu o personalitate puternica si cu o silueta ireala!

Dita danseaza de la varsta de 5 ani, iar pentru ca visul de a deveni balerina s-a naruit la 15 ani din cauza unor probleme de sanatate, s-a reprofilat pe stilul burlesque, care a si facut-o faimoasa. Splendida bruneta de 1.60 m si 50 de kilograme, danseaza lasciv intr-un pahar gigant de Martini, show ce a facut-o celebra in toata lumea.

De viespe

Dita se poate lauda cu o talie de viespe, ce masoara doar 52 de centimetri! "Ca sa fiu sincera, acum, la peste 40 de ani, ma simt mult mai sexy si mai bine in pielea mea decat la 20 de ani! Pentru ca am invatat sa imi respect corpul, sa il inteleg si sa ii ofer exact ceea ce are nevoie. Dita ia lectii de gimnastica aerobica, balet si echitatie. Fac exercitii speciale pentru aceasta parte a corpului si port corsetul special pe care il imbrac de la 18 ani incoace! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro