Cum o faci sa geama de placere: 10 lucruri pe care barbatii trebuie sa le stie

Cum o faci sa geama de placere: 10 lucruri pe care barbatii trebuie sa le stie

Publicatia americana "Women's Health" le sare in ajutor barbatilor care doresc sa invete mai multe despre placerea feminina si despre arta sexului oral oferind o serie de sfaturi pe care barbatii ar trebui sa le cunoasca: 1. Incearca sa o surprinzi Chiar daca in timpul sexului oral este foarte important sa stii cum sa iti misti limba, incearca sa ii sugi usor clitorisul, sa vezi cum reactioneaza.

acum 59 luni (16 Jun 2015)

Publicatia americana "Women's Health" le sare in ajutor barbatilor care doresc sa invete mai multe despre placerea feminina si despre arta sexului oral oferind o serie de sfaturi pe care barbatii ar trebui sa le cunoasca:

1. Nu te grabi "Lucreaza" incet, acorda-i timp si nu te grabi. Femeilor nu le place sa incepi direct cu cea mai inalta "treapta" de viteza. Nu iti folosi niciodata dintii, nu au ce cauta in zona ei sensibila. Foloseste-ti mainile Chiar daca miscarile limbii sunt cele mai importante in timpul sexului oral, daca iti folosesti si degetele nu ai cum sa dai gres. Fii atent la miscarile ei Daca isi arcuieste spatele in mod repetat in asa fel incat intrerupe partida de sex oral, exista o problema. Treci la urmatoarea miscare pentru ca este posibil sa nu-i placa felul in care procedezi. orgasmului este clitorisul Clitorisul este cel mai important cand vine vorba de o partida de sex oral reusit. Concentreaza-ti atentia asupra lui si atinge zona respectiva in timp ce observi daca reactiile sunt cele dorite. Incearca sa o surprinzi Chiar daca in timpul sexului oral este foarte important sa stii cum sa iti misti limba, incearca sa ii sugi usor clitorisul, sa vezi cum reactioneaza. Daca ii face placere, atunci poti include si aceasta miscare in repertoriu. Nu o saruta dupa ce termini Unele femei nu au nicio problema cu asta, in timp ce altora li se pare de-a dreptul scarbos sa fie sarutate dupa ce li s-a facut sex oral, la fel cum se intampla si cu multi barbati. Las-o pe ea sa faca prima miscare. Daca nu vrea sa te sarute imediat dupa ce i-ai facut sex oral, sarut-o pe gat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro