Cum o caracterizeaza Darren Cahill pe Simona Halep si ce crede australianul ca va face aceasta la Roland Garros

Cum o caracterizeaza Darren Cahill pe Simona Halep si ce crede australianul ca va face aceasta la Roland Garros

Totul se reseteaza cand ajungi acolo, in primul si al doilea tur trebuie sa muncesti sa treci de primele meciuri dar cred ca daca va reusi sa faca asta, daca isi va infinge dintii in turneu atunci va fi greu de oprit.

acum 96 luni (17 May 2016)

Aflat in Romania, antrenorul ei, australian Darren Cahill, a acordat un amplu interviu pentru DolceSport, in care a vorbit despre Halep si despre planurile ei. Cred ca e grozav pentru ca arata multa pasiune, poti sa vezi cat de mult conteaza pentru ea. Trebuie intotdeauna sa privesti in perspectiva atunci cand te uiti la cariera unei jucatoare si sa te asiguri ca zilnic cand intri pe teren incerci doar sa evoluezi fata de ziua precedenta. Este ceva pentru care te pregatesti tot anul, Simona are amintiri frumoase de acum doi ani cand a jucat finala. Totul se reseteaza cand ajungi acolo, in primul si al doilea tur trebuie sa muncesti sa treci de primele meciuri dar cred ca daca va reusi sa faca asta, daca isi va infinge dintii in turneu atunci va fi greu de oprit.

VIDEO Simona Halep a cantat si a dansat la o nunta de machidoni

In asteptarea suspendarii, Maria Sarapova lanseaza o afacere de milioane de dolari ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro