Cum ne vindecam cu terapia prin copaci si ce trebuie sa evitam. Copacii vampir si rolul lor in dendroterapie

Cum ne vindecam cu terapia prin copaci si ce trebuie sa evitam. Copacii vampir si rolul lor in dendroterapie

Influenta de paralizare a copacilor Conform psihologilor care au cercetat fenomenul, intre om si copac se pot stabili trei tipuri de influenta: de paralizare, care contribuie la dezumflarea tumorilor, inlatura durerile de dinti si pe cele provocate de radiculita (inflamatie a radacinilor nervoase), de alimentare cu energie, care creste imunitatea organismului in fata bolilor, normalizeaza presiunea sanguina si inlatura durerile din zona inimii si, ultima influenta, cea neutra, atunci cand energia ramane constanta. Adesea se intampla ca oamenii care se intorc de la o simpla plimbare prin parc sa nu se simta proaspeti sau plini de viata, ci sa aiba dureri de cap si sa fie foarte obositi.

acum 33 luni (13 Apr 2018)

Termenul dendroterapie provine din grecescul "dendro", care inseamna copac, si inseamna terapie prin copaci. Un institut din Marea Britanie a analizat campul electromagnetic al copacilor cu aparatura de specialitate, constand ca acestia acumuleaza energie din exterior si au propriul camp bionergetic.

Institutul pentru Tehnologia Informatiei din Moscova a descoperit, la randul sau, ca fiecare copac emite o radiatie electromagnetica slaba, iar cand aceasta rezoneaza cu o persoana, se formeaza o compatibilitate intre ei, iar interactiunea prin imbratisare cu acel arbore poate avea efecte benefice pentru sanatatea celui in cauza. Inca de acum 2.500 de ani, coaja de salcie era mestecata de oameni pentru ca ea contine salicilina, o aspirina naturala altfel spus, deoarece reducea febra si inflamatiile. Un copac transmite din energia sa celui care il imbratiseaza, dar il ajuta si prin oxigenul pe care il produce, prin parfumul florilor sale", explica psihologul Stelian Chivu.

Influenta de paralizare a copacilor

Conform psihologilor care au cercetat fenomenul, intre om si copac se pot stabili trei tipuri de influenta: de paralizare, care contribuie la dezumflarea tumorilor, inlatura durerile de dinti si pe cele provocate de radiculita (inflamatie a radacinilor nervoase), de alimentare cu energie, care creste imunitatea organismului in fata bolilor, normalizeaza presiunea sanguina si inlatura durerile din zona inimii si, ultima influenta, cea neutra, atunci cand energia ramane constanta.

"Sunt trei categorii de copaci: copacul donor, care ofera energie, copacul captator, numit si copac vampir, care iti ia din energie, si copacul neutru. Este recomandat ca persoanele care se simt devitalizate, dar si cele anxioase si depresive, sa imbratiseze copaci donori. Si copacii captatori pot fi benefici pentru sanatate, fiind recomandati persoanelor hipertensive sau care sunt extrem de ag... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro