Cum ne luptam impotriva alergiei la ambrozie. Cum se face desensibilizare la aceasta planta - sfaturile medicilor

Cum ne luptam impotriva alergiei la ambrozie. Cum se face desensibilizare la aceasta planta - sfaturile medicilor

Daca am respecta normele impuse de Consiliul Local, anume daca avem in proprietate un teren suntem obligati sa-l intretinem, sa taiem buruienile, sa facem curatenie, cu siguranta ar fi mult mai fericiti si cei suferinzi de alergie la ambrozie, pentru ca nu am mai permite acestei plante sa creasca", a mai spus Pantea.

acum 89 luni (20 Sep 2016)

Aparitia ambroziei reprezinta o adevarata molima pentru cei care au ajuns sa fie sensibili la aceasta planta extrem de alergena. Simptomele pot fi de la simpla rinoreie pana la simptome serioase, de bronhoplasma, conjunctivita alergica, mancarimi de puiele, rinoreie accentuata, tuse si asa mai departe.

"Din punct de vedere al alimentatiei nu as putea spune ca exista ceva foarte specific, ceva care sa ajute. Exista anumite fructe si legume care ar avea un usor efect anti alergic, insa avand in vedere ca simptomele celor care sufera de alergie la ambrozie sunt extrem de accentuate, nu se pot remite aceste simptome doar din alimentatie. Asa ca cei care sufera de alegie la ambrozie trebuie sa consulte un medic, sa primeasca un tratament", a spus medicul Mihaela Pantea. Se pare ca ajuta, iar incet-incet aceste simptome incep sa dispara", a mai spus Mihaela Pantea.

"Trebuie sa fim mai responsabili, sa ne asumam aceasta responsabilitate civica, a curateniei locului in care traim. Daca am respecta normele impuse de Consiliul Local, anume daca avem in proprietate un teren suntem obligati sa-l intretinem, sa taiem buruienile, sa facem curatenie, cu siguranta ar fi mult mai fericiti si cei suferinzi de alergie la ambrozie, pentru ca nu am mai permite acestei plante sa creasca", a mai spus Pantea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro