Cum mi-am pierdut cea mai buna prietena

Cum mi-am pierdut cea mai buna prietena

> In timpul petrecut impreuna am descoperit ca nu poti face greva foamei ca sa te revolti impotriva uniformei liceului fiindca chiar mori de foame si de pofta de branza prajita de la maica-sa, ca poti chiuli de la scoala ca sa fumezi o tigara impreuna cu profu de mate care si el chiulea, probabil ca nici lui nu-i prea placea scoala, ca baietii sunt tampiti si trebuie sa-i acceptam asa, altfel ne maritam intre noi si e ok, dar totusi ne plac baietii.

acum 93 luni (14 May 2015)

>

In timpul petrecut impreuna am descoperit ca nu poti face greva foamei ca sa te revolti impotriva uniformei liceului fiindca chiar mori de foame si de pofta de branza prajita de la maica-sa, ca poti chiuli de la scoala ca sa fumezi o tigara impreuna cu profu de mate care si el chiulea, probabil ca nici lui nu-i prea placea scoala, ca baietii sunt tampiti si trebuie sa-i acceptam asa, altfel ne maritam intre noi si e ok, dar totusi ne plac baietii. La primul chef din camin am chemat-o sa radem si sa bem impreuna. Tin minte acel chef ca fiind primul si ultimul in care am inteles semnificatia cuvantului chef: chef sa radem, chef sa bem, chef sa ascultam muzica, chef sa flirtam, chef sa fim fericite ca ne revedem, chef sa fim in viata. Am adormit spre dimineata intr-unul din paturile supraetajate, la parter, pana cand un baiat pulbere de imbibat de vodca a vrut sa faca un spirit, ne-a facut cu ochiul, s-a indreptat spre noi clatinandu-se, s-a pierdut putin, si-a scos cureaua de la pantaloni, a facut pipi pe el, a scuturat cureaua si a bagat-o la loc in gaica blugilor, apoi s-a intors la somn. Timp de 2 ani, timp in care eu incercam sa merg la scoala si sa trec examene, ea trecea altfel de examene: de analize si de operatii. Intr-un final, dupa plimbari infernale intre spitalul judetean din Targoviste si Fundeni- cel mai oribil nume de spital si de loc si de statie de autobuz din viata, dupa luni de chimioterapie si interventii chirurgicale, prietena mea a fost declarata sanatoasa. Cantarea 45 de kilograme si ii cumparam cele mai haioase baticuri ca sa se potriveasca cu ochii ei verzi. Mi-era frica sa o strang in brate ca sa nu se farame.

M-a chemat sa vorbim si sa bem o gura de bere intr-un iunie tarziu si infect de cald. M-a intrebat cum ma simt la scoala, cum si pe cine iubesc, daca am fumat iarba ca vrea si ea, i-am promis ca am sa-i aduc, daca mai stiu ceva de cel mai frumos baiat din liceu.

Dupa o saptamana primesc un telefon la camin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro