Cum lupti impotriva imbatranirii cu ajutorul betelor de bambus

Cum lupti impotriva imbatranirii cu ajutorul betelor de bambus

Cu toate acestea, este un masaj extrem de relaxant, te ajuta in acelasi timp sa arati mai bine, face pielea mai ferma, ii reda proprietatile, dar e si un cocktail pentru psihic, te relaxeaza mai mult decat alte masaje", explica maseorul Tudor Gherman, care face astfel de masaje de ceva vreme.

acum 70 luni (31 Aug 2016)

Stresul, oboseala acumulata in timp, lipsa unui comportament preventiv cu privire la sanatatea fizica si psihica, toate duc toate la imbatranirea pielii mai repede decat ar fi normal.

Una dintre metodele prin care acest lucru se poate atat preveni si corecta este masajul, dar nu orice fel de masaj, ci cel cu bete de bambus. Betele sunt de diverse marimi, in functie de zona corpului care este de masat. Cu toate acestea, este un masaj extrem de relaxant, te ajuta in acelasi timp sa arati mai bine, face pielea mai ferma, ii reda proprietatile, dar e si un cocktail pentru psihic, te relaxeaza mai mult decat alte masaje", explica maseorul Tudor Gherman, care face astfel de masaje de ceva vreme.

Cei care au incercat masajul cu bete de bambus afirma ca acesta i-a facut sa se relaxeze mai tare, dat fiind faptul ca nu mai exista contactul direct cu cel care le maseaza. In acelasi timp, suprafata pe care pielea este atinsa si masata este mult mai mare in cazul betelor de bambus, ceea ce da o stare in plus de bine. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro