Cum iti protejezi casa in fata unui cutremur?

Cum iti protejezi casa in fata unui cutremur?

Mai mult, polita poate include asigurarea de protectie impotriva accidentelor, asigurarea de raspundere civila fata de terti, precum si servicii de asistenta tehnica la domiciliu, pentru momentele in care evenimentele neprevazute precum avariile la instalatiile de apa si canalizare necesita interventia rapida si in regim de urgenta a specialistilor.

acum 87 luni (1 Sep 2016)

Cutremurul este unul dintre cele mai imprevizibile fenomene naturale si face parte din categoria cataclismelor deosebit de periculoase, mai ales ca nu sunt insotite de nicio avertizare. In plus, Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc teluric din Europa, Vrancea fiind zona seismica de maxima intensitate a tarii noastre care a produs si va continua sa produca in viitor cele mai importante miscari de pamant. In primul rand, prin adoptarea unor masuri de protectie si cunoasterea regulilor de comportare inainte de producerea unui astfel de eveniment. In cazul unui cutremur, de exemplu, ai siguranta ca investitia ta de o viata, asa cum este casa, este protejata si iti poti continua apoi viata alaturi de cei dragi.

La OMNIASIG, de exemplu, indiferent ca optezi pentru VIVA CASA, GARANT, GARANT SUMMUM sau GARANT AMPLUS, toate asigurarile facultative de locuinta de la OMNIASIG te protejeaza in fata riscului de cutremur. Mai mult, polita poate include asigurarea de protectie impotriva accidentelor, asigurarea de raspundere civila fata de terti, precum si servicii de asistenta tehnica la domiciliu, pentru momentele in care evenimentele neprevazute precum avariile la instalatiile de apa si canalizare necesita interventia rapida si in regim de urgenta a specialistilor.

Inainte de a opta pentru orice fel de produs de asigurare, e bine sa analizezi riscurile care iti pot ameninta siguranta casei si sa alegi de la OMNIASIG asigurarea locuintei adaptata nevoilor tale de protectie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro