Cum isi vara coada Iliescu la Institutul Revolutiei Romane

Cum isi vara coada Iliescu la Institutul Revolutiei Romane

Instrumentul demiterii a fost Grupul de Bucuresti (n.r.- format din Gelu Voican Voiculescu, Cazimir Ionescu, Ion Iliescu si Razvan Theodorescu), cu complicitatea unor membri ai Colegiului de la Timisoara", a explicat Iordache, revolutionar care a fost inlocuit in fruntea institutiei de Gelu Voican Voiculescu , cercetat penal in Dosarul Mineriadei, in acea perioada fiind vice-prim-ministru.

acum 50 luni (4 Apr 2018)

Ulterior, Stireanu, sprijinit de mai multi membri ai conducerii Institutului Revolutiei, ar fi incercat prin semnarea unui document al institutiei cu Asociatia Revolutia 30, care la acel moment nu era infiintata, sa obtina un spatiu in sediul Institutului si acces la buget. Opozitia fostului director la acest proiect a fost momentul care a dus la decizia constituitirii unei comisii ad-hoc pentru a inspecta activitatile IRRD din ultimii 12 ani.

"Interventia telefonica a lui Iliescu"

"Ultima sedinta a Colegiului, din 30 martie 2018, le-a permis sa obtina demiterea mea, dupa o interventie nemijlocita, telefonica, a presedintelui Iliescu! Instrumentul demiterii a fost Grupul de Bucuresti (n.r.- format din Gelu Voican Voiculescu, Cazimir Ionescu, Ion Iliescu si Razvan Theodorescu), cu complicitatea unor membri ai Colegiului de la Timisoara", a explicat Iordache, revolutionar care a fost inlocuit in fruntea institutiei de Gelu Voican Voiculescu , cercetat penal in Dosarul Mineriadei, in acea perioada fiind vice-prim-ministru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro