Cum incearca BBC sa impace fanii "Top Gear"

Compania BBC Worldwide, "bratul comercial" al corporatiei BBC a pregatit o serie de show-uri live cu prezentatorii emisiunii "Top Gear", Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, pentru ca fanii acestora sa nu fie dezamagiti. Citeste si: Cum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la "Top Gear" "Fanii sunt cele mai importante persoane pentru Jeremy, Richard si James si suntem incantati ca putem spune ca show-urile vor continua. In plus, BBC Worldwide castiga milioane de lire sterline din revista Top Gear, care este editata de asemenea in mai multe tari din lume, dar si din show-uri live care folosesc brandul "Top Gear" si care sunt realizate atat in Marea Britanie, cat si in strainatate.

acum 53 luni (1 Apr 2015)

Compania BBC Worldwide, "bratul comercial" al corporatiei BBC a pregatit o serie de show-uri live cu prezentatorii emisiunii "Top Gear", Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, pentru ca fanii acestora sa nu fie dezamagiti. Fanii lui Jeremy Clarkson au intrat cu tancul in sediului BBC

Radiodifuzorul public britanic (BBC) a anuntat, in 25 martie, ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului "Top Gear", care a fost suspendat in 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu producatorul Oisin Tymon.

Totusi, Jeremy Clarkson se va intoarce in universul "Top Gear", alaturi de colegii sai Richard Hammond si James May, pentru o serie de show-uri care se vor desfasura sub titulatura "Clarkson, Hammond si May Live", informeaza bbc.com.

Aceste show-uri live, care nu vor fi organizate sub egida BBC, au fost programate inaintea izbucnirii conflictului dintre Jeremy Clarkson si producatorul Oisin Tymon, altercatie care a dus initial la suspendarea lui Clarkson si ulterior la decizia radiodifuzorului public britanic de a renunta la colaborarea cu acesta.

Astfel, compania BBC Worldwide, "bratul comercial" al corporatiei BBC, a fost de acord ca acest turneu de show-uri live cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May sa continue, pentru ca fanii acestora sa nu fie dezamagiti.

Pe de alta parte, un purtator de cuvant al companiei Brand Events, care este coproducator al show-urilor live, a multumit persoanelor care au cumparat bilete pentru aceste evenimente si pentru rabdarea de care au dat dovada.

Citeste si: Cum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la "Top Gear"

"Fanii sunt cele mai importante persoane pentru Jeremy, Richard si James si suntem incantati ca putem spune ca show-urile vor continua. Totodata, astfel de show-uri urmeaza sa se desfasoare in mai multe locuri din lume, inclusiv Australia, Norvegia, Africa de Sud si Marea Britanie.

BBC a ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro