Cum impartim copiii, cateii si purceii fara sa ne luam la bataie

Cum impartim copiii, cateii si purceii fara sa ne luam la bataie

> M-am dus odata, cu vreo cinspe ani in urma, sa ma judec civilizat cu trupa Talisman, care ma scuipase cu martori, pentru ca am indraznit sa public (impreuna cu buna mea prietena, scriitoarea Alice Nastase Buciuta) adevarul despre cat amar de playback facusera in susele de pe insoritul litoral al Marii Negre. Carmina a acceptat sa ia copila de sase ani, al carei hobby deosebit de haios era sa bata copiii altora si sa arunce salamul de Sibiu pe geam (avea o teorie capturata de pe Internet, despre pisicile vitregite care au nevoie de calorii, ceva de genul asta). Avocatul lui Dinu si-a incheiat nasturii, s-a ridicat si a spus ca regretam, onorata instanta, dar oalele au fost cumparate de matusa ei in coproductie cu matusa lui, plus ca au fost achizitionate in timpul casniciei, pe cale de consecinta vor fi considerate un bun comun ce se va repartiza, cu tot respectul, treaca de la noi, in oalele mai mari catre reclamanta Carmina si in oalele mai mici catre paratul Dinu, deoarece, tot pe cale de dracu stie ce consecinta, ea are in grija copilul rezultat si este prin definitie mai gospodina decat o sarla de barbat.

acum 109 luni (2 Sep 2014)

>

M-am dus odata, cu vreo cinspe ani in urma, sa ma judec civilizat cu trupa Talisman, care ma scuipase cu martori, pentru ca am indraznit sa public (impreuna cu buna mea prietena, scriitoarea Alice Nastase Buciuta) adevarul despre cat amar de playback facusera in susele de pe insoritul litoral al Marii Negre.

Stand eu acolo si asteptand sa vina inculpatii si sinistrii lor avocati, am asistat din greseala la un proces de partaj. Judecatoarea era exasperata, isi scarmana parul in asa hal, de putea deja sa faca o plapuma din el. Onorata instanta incerca sa le explice ca n-au ce cauta la un partaj cu patrupedul, deoarece acest gen de proces se ocupa doar de bunurile mobile si de bunurile imobile. Judecatoarea isi smulgea deja sprancenele, una cate una, si-i spunea ca orice ar fi considerat din punct de vedere juridic un "bun" trebuie sa fie, nu-i asa, bun la ceva. Iar daca nu cumva Schnauzerul ei face oua sau trage la plug, nu e considerat un "bun", ci un moft pentru care partile se pot parui in voie in afara judecatoriei - unde vor deveni problema altcuiva, mai exact a politiei care insfaca pe oricine tulbura ordinea si linistea publica.

Mica spaga conjugala

Procesele in care se cere custodia copiilor sunt deja un taraboi clasic, aproape ca nici nu v-as plictisi cu ele, mai ales ca intentionez sa ma refer mai mult la partaj. Dupa doispe ani de casnicie, au ajuns la concluzia ca intre ei a survenit o tragica nepotrivire de caracter. Mai exact, amanta lui avea un caracter total diferit de al nevestei lui, in sensul ca accepta sa faca sex. Bun, deci au carat baiatul in instanta, sa zbiere cu cine vrea sa stea: cu mami, femeia-eroina, sau cu tati si paras... Mami ii dadea voie sa faca orice, ii decodificase inclusiv canalele pentru adulti de la TV. Intr-o zi, maica-sa a venit cu draci de la serviciu (de parca ai putea sa vii si altfel de la serviciu) si a aflat, prin metoda perchezitionarii ghiozdanului, ca odrasla a luat un trei ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro