Cum imparte Dragnea banii din taxele si impozitele noastre. 12 milioane de euro pentru o echipa cu 1000 de spectatori

Stadionul va avea spatii pentru echipe (vestiare, camera prim ajutor, camera antidoping), spatii pentru oficiali (vestiar arbitri, camera oficial meci), sala de forta, spatii pentru presa (masa presei, camera fotografi, platforme camere TV, studiouri TV), spatii pentru spectatori (locuri pe scaune, grupuri sanitare, puncte de prim ajutor, puncte principale de servire).

acum 81 luni (14 Jul 2017)

Ministerul Dezvoltarii Regionale vrea sa investeasca 55 de milioane de lei in modernizarea Stadionului Minicipal din Alexandria, din judetul Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea.

Pentru a indeplini cerintele Ligii 1 si ale UEFA, Alexandria, care are 45.000 de locuitori, va avea un stadion de 5.496 de locuri care se va intinde pe o suprafata de 15.795 metri patrati. Stadionul va avea spatii pentru echipe (vestiare, camera prim ajutor, camera antidoping), spatii pentru oficiali (vestiar arbitri, camera oficial meci), sala de forta, spatii pentru presa (masa presei, camera fotografi, platforme camere TV, studiouri TV), spatii pentru spectatori (locuri pe scaune, grupuri sanitare, puncte de prim ajutor, puncte principale de servire). Va fi construita si o pista de atletism 400 m outdoor, la care se adauga terenuri organizate in zone reziduale ale turnantelor dar si parcare VIP de 100 de locuri.

Citeste textul integral in editia print de vineri a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro